Gezellig entertainment voor jong & oud

Avonturenpark Hellendoorn kent een lange geschiedenis op het gebied van shows en entertainment.

Het aanbod is ieder jaar weer vernieuwend. Ons show & entertainment kenmerkt zich voor al door humor en interactie. Lachen is immers gezond en wat is er leuker dan meezingen en dansen met shows? Van mini disco's, Meet & Greets en theatershows tot fotomomenten, griezeloptochten en Stuntshows. In Hellendoorn is er naast attracties nog zoveel meer te beleven!


De Berenboom

Wist je dat!? Baba en Belle in de Berenboom wonen en zij een brievenbus hebben?

Baba en Bella zijn dol op post, vooral op leuke tekeningen, kleurplaten of knutsels. Gebruik gerust onze wens(kleur)kaart voor de brievenbus. Wie weet ontvang je zelfs een leuke brief van hen terug. Vergeet daarom zeker niet om je naam en adres op de brief te vermelden.

Avontuurlijke evenementen

Een seizoen vol met leuke evenementen! Welke ga jij allemaal bezoeken?

In het voorjaar trappen we feestelijk af met het openingsweekend, en tijdens de Meivakantie komen de themagebieden tot leven in het park met verschillende personages. In de zomer is het traditiegetrouw weer tijd voor de Zinderende Zomeravonden. Op de woensdagen 31 juli en 7, 14, 21 augustus is het Avonturenpark extra lang geopend, zodat je kunt genieten van extra entertainment. In september vieren we Baba's Verjaardag, en in het najaar sluiten we ons seizoen gruwelijk leuk af met Heksendoorn en Screams. Jouw volgende avontuur begint hier!