Groepsmogelijkheden

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Kom dan naar Avonturenpark Hellendoorn! Over een groepsbezoek naar ons pretpark wordt nog jaren enthousiast gesproken. Kies uit tal van verrassende mogelijkheden met voordelige arrangementen (vanaf 20 personen). Tot ziens in Hellendoorn. 

Kinderfeestje

Op zoek naar een avontuurlijk kinderfeestje? Kom naar Avonturenpark Hellendoorn: de avontuurlijkste locatie om een kinderfeestje te vieren! Met een compleet arrangement wordt het een volledig passend verjaardagsfeest.

Schoolreisje

Op zoek naar een avontuurlijke schoolreis? Zoek niet verder! Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland.

Groepsuitje

Wilt u graag een dagje uit plannen met uw vriendengroep, collega’s, vereniging en/ of buren? Kom dan naar Avonturenpark Hellendoorn. Over een groepsbezoek naar ons pretpark wordt nog jaren enthousiast gesproken. 

Zakelijk

Personeelsfeest, unieke vergadering, kick-off, productlancering, klantendag of een complete buy out. De mogelijkheden zijn eindeloos. Avonturenpark Hellendoorn is een geweldige locatie voor uw evenement met personeel, klanten en/of relaties. 

Ontdek het Avonturenpark

Wat ga je als eerste doen? Een rondje in achtbaan Balagos, waterpret in wildwaterbaan Wild Waterval of klimmen en klauteren in de 3 Geheime Torens? Avonturenpark Hellendoorn biedt volop keuze uit meer dan 30 topattracties voor jong en oud.

Van op avontuur gaan krijg je trek! Avonturenpark Hellendoorn biedt een ruim aanbod in eten en drinken. Elk deel van het park heeft zijn eigen horecalocaties met volop (gezonde) keuzes. 

En wil je even bijkomen van al die abvonturen? Bezoek dan een van onze shows. Heerlijk lachen, meezingen en genieten van de leukste liedjes.

Ontdek of ons park ook voor jullie groepsbezoek of evenement een bezoek waard is. Psssstt.. wij weten het antwoord al!