menu
nl

Horeca & winkel

Een onbezorgde dag uit met het hele gezin, vereniging en/of groep. Daar hoort lekker eten bij! Ook dit is mogelijk in Hellendoorn. 
Het Avonturenpark beschikt over meerdere horeca gelegenheden verspreid over het park waar verschillende assortimenten aanwezig zijn.

Let op! Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus is het alleen mogelijk om af te halen bij onze verschillende horecapunten. Eethuis De Berghoeve is op dit moment nog gesloten. Bij Bella’s Smakbar hebben we het assortiment uitgebreid met diverse Mexicaanse gerechten. 

avonturenpark app

Bestel uw eten en drinken gemakkelijk via de Avonturenpark App (alleen via mobiel). In onze gratis app kunt u tijdens uw bezoek eten bestellen bij o.a. Kapitein Baba’s of Bella’s Mexican. U bepaalt zelf de afhaaltijd.

U bestelt de lekkerste frites en snacks bij Kapitein Baba’s. Houdt u van Mexicaans eten? Dan kunt u bij Bella’s Mexican goed terecht! Het assortiment is uitgebreid met o.a. burrito’s, nacho’s en salades.

Download de app door deze QR-code te scannen of klik op de link om de app te downloaden (alleen als u de website op mobiel bekijkt).

Gratis parkeren door een hapje te eten

*Komt u na 17.00 uur een lekker hapje eten in Eethuis de Berghoeve, dan ontvangt u bij een besteding van €35,- een parkeerkaart t.w.v. €7,- helemaal gratis. 

In Eethuis de Berghoeve is het echt lekker eten. Hier worden de snacks onderscheiden van een breder assortiment. U vindt hier de lekkerste belegde broodjes, Mexicaanse Fajitas, Italiaanse pasta’s, heerlijke verantwoorde salades en vegetarische alternatieven. Vraag onze medewerkers naar de glutenvrije mogelijkheden. Voor ieder de lekkerste afsluiter van een avontuurlijke dag uit.

Het italiaanse uurtje

Krijgt u ook zo’n trek van al die attracties? Oog in oog staan met Hellendra bij het Drakennest, over de kop in de Tornado, van de glijbanen in Dreumesland en sliden in het Slidepark, al die activiteiten maken hongerig! Gelukkig kunt u deze zomer genieten van onbeperkt pizza, pasta en salades in Avonturenpark Hellendoorn.

Een uur lang mag u onbeperkt pizzapunten eten. Denk hierbij aan pizza Salami, Margarita en Hawaii. U kunt samen met uw familie en vrienden smullen van diverse pasta’s; penne en/of tortellini met bolognesesaus en/of carbonarasaus. Daarbij kunt u uw Italiaanse maaltijd aanvullen met een verfrissende salade uit de saladebar.

U kunt al onbeperkt Italiaans genieten voor slechts €13,50 per persoon en €6,95 voor kinderen t/m 9 jaar.

Voordeelmenu's

Op zoek naar iets lekkers en daarna snel weer door? Geen probleem! Met onze voordeelmenu’s kunt u snel weer op avontuur. 

Het smulmenu bestaat uit : 

  • Frikandel
  • Frites met fritessaus
  • Pakje Capri-Sun
Voor slechts €5,50*
 
*Dit is de voordeligste online prijs

Het hamburgermenu bestaat uit :

  • Broodje hamburger
  • Frites met fritessaus
  • 0,5 fles frisdrank naar keuze
Voor slechts €7,25*
 
*Dit is de voordeligste onlineprijs

Deze deal bestaat uit :

  • Rijkelijk gevulde nacho’s met kip of gehakt en bonen
  • Twee sauzen naar keuze
  • Twee frisdrank (0,5L) naar keuze en twee capri-sun
Voor slechts €16,95*
 
*Deze deal is alleen online verkrijgbaar

De winkel

Een leuke herinnering overhouden aan een avontuurlijke dag? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in De Winkel. Scoor de leukste souvenirs en neem een stukje Avonturenpark mee naar huis met de uitgebreide merchandise lijn.