Camping- & bungalowparken Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is prachtig gelegen bovenop de Hellendoornse Berg in natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Het dorp Hellendoorn is voornamelijk bekend geworden door het Avonturenpark maar ook door ijsfabriek Caraco (Nu Ben & Jerry's) en grootschalige evenementen als Dauwpop en de Hellendoorn Rally. 

Natuurgebied de Sallande Heuvelrug is zeer geliefd bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers en kenmerkt zich door de vele wandel- & fietsroutes door heuvelachtig en uitgestrekte natuurgebieden. Het pitoreske dorpje Hellendoorn of naastgelegen winkelstad Nijverdal biedt veel extra vertier in de omgeving. Samen met één of meerdere dagen bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn - en bij zomerweer Aquaventura Slidepark - heeft de Sallandse Heuvelrug meer dan genoeg te bieden aan vakantiegangers. 

Hellendoorn is een echte touristentrekker, niet voor niets zijn er vele campings, bungalowparken en hotels in deze omgeving te vinden. Direct naast Avonturenpark Hellendoorn is een grootschalig vakantiepark te vinden (Landal Landgoed de Hellendoornse Berg). Wij geven graag enkele overnachtingstips op deze pagina. Want wat is er nou leuker dan Avonturenpark Hellendoorn bezoeken en lekker blijven slapen! 

Landal de Hellendoornse Berg

Direct naast Avonturenpark Hellendoorn is Landal Landgoed de Hellendoornse Berg gelegen. Dit mooie park kenmerkt zich door de 200 ruime bungalows in verschillende prijsklassen.

Op het park zelf is een overdekt zwembad te vinden, indoor speelparadijs, mini-golf en zijn er allerlei activiteiten te beleven. Én vergeet Bollo niet! Avonturenpark Hellendoorn is op fietsafstand te bezoeken. 

Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn is een vakantiepark in de nabijheid van het Avonturenpark. Het ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Avonturenpark Hellendoorn. Er is o.a. een speelvijver en zwembad aanwezig. 

Camping de Noetselerberg

Camping de Noetselerberg ligt in het nabijgelegen Nijverdal (Gemeente Hellendoorn) en op circa 10 minuten rijden van Avonturenpark Hellendoorn. Dit is een grootschalige camping met vele faciliteiten zoals binnen- & buitenspeeltuinen, binnen- & buitenzwembad en een eigen animatieteam. Ze hebben zelfs een eigen mascotte 'Noetsie'. 

 

Hof van Salland

Vakantie met een extra luxe tintje? Hof van Salland heeft luxe vakantiehuisjes op een kleinschalig vakantiepark. Dit vakantiepark ligt vlakbij het dorp Hellendoorn en circa 12 min rijden naar het Avonturenpark.

Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk is te vinden op loopafstand van Avonturenpark Hellendoorn en betreft een luxe 4-sterrenhotel in de bossen van de Sallandse Heuvelrug. Er zijn enkele verschillende kamers beschikbaar, van regulier tot deluxe kamer.