Face your Fear

Durf jij je angsten te overwinnen? Verzamel al je vrienden om je ergste nachtmerrie te overwinnen. 

Screams is al 2 jaar op rij verkozen door het publiek als beste Halloween evenement in Nederland. Beleef 5 spookhuis belevingen, 6 walk-throughs en 10 attracties.

Screams: 14 / 21 / 28 oktober & 4 november

19:00 tot 23:00 uur

Bestel nu je Early Bird tickets tegen gereduceerd tarief. 

5 Angstaanjagende spookhuis experiences!

Face your Fear: bezoek de spookhuizen en ga je grootste angsten aan. 

 

Horror Hotel "Nightmare Edition"

Diep onder de grond ligt een vergeten oud hotel. Een plek waar de meeste mensen liever niet aan denken. Maar er zijn gasten die zachtjes fluisteren dat je er nog steeds mag slapen, ondanks het onheilspellende verdwijnen van hen die voor jou kwamen. Durf jij jezelf bloot te stellen aan de duistere geheimen die deze plek herbergt? Misschien houdt iets gruwelijks zich schuil in de vertrekken van dit hotel, wachtend om ontdekt te worden. Durf jij een kamer te reserveren?


Adviesleeftijd: 13+

Vernieuwd: Death Lab

Betreed ons laboratorium, waar verschrikkelijke experimenten een spoor van chaos hebben nagelaten. Wat is hier gebeurd? Wat heeft het laboratorium overgenomen? Of eindig je als een verloren ziel in het nieuwe mortuarium? Maak je keuze zorgvuldig, want in het Death Lab telt elke stap. Durf jij het aan?
 

Adviesleeftijd: 16+

 

Vernieuwd! Zombie attack: Festival Rampage

Wat ooit een bruisend festivalterrein was, is nu getroffen door een verwoestende nucleaire ramp.

 

In de schaduwen loeren The Undeads, een horde zombies.

Jij staat gewapend met laserguns en krijgt de taak om jezelf te verdedigen. Durf jij de duistere uitdaging aan te gaan en het terrein te bevrijden van deze gruwelijke nachtmerrie?


Let op: Tijdens deze expierience krijg je een lasergun mee

Adviesleeftijd: 13+

Witch House

Stap dapper binnen in het mysterieuze huis van de Witches, maar wees op je hoede, want naarmate je dieper dit huis betreedt, neemt het gevaar toe. Ze lijken elke beweging te volgen. Elke gang lijkt doordrenkt van geschiedenis, en elke krakende vloerplank lijkt een waarschuwing van het onbekende. Durf jij deze angstaanjagende reis voort te zetten, wetende dat elke hoek vol geheimen en gevaren kan zitten?
 

Adviesleeftijd: 13+

Horror Hotel (Heksendoorn)

Diep onder de grond in het Avonturenpark is er een oud hotel dat niemand meer gebruikt. Sommige mensen zeggen dat je er nog steeds mag slapen, maar alle vorige gasten zijn weg. Durf jij naar binnen te gaan? Het is donker daarbinnen, en er zijn rare geluiden. Durf jij een kamer te reserveren?

Let op: in het Horror Hotel lopen acteurs rond. Tijdens Heksendoorn is dit spookhuis minder eng, maar het kan nog best spannend zijn. 
 

Adviesleeftijd: 9+ 

6 Walk Through

Face your Fear op alle wandelpaden van het Avonturenpark. Dit jaar zijn meerdere walk-troughs volledig vernieuwd. Nieuw! Death Street. 

 

Freak Circus

Vernieuwd!

Het Freak Circus zoekt nieuwe acts! Dit jaar geeft het circus een kijkje achter de schermen, waar niet alleen buiten, maar zelfs binnen opgepast moet worden!

Pirates Bay

Betreed Pirates Bay, een wereld vol verborgen schatten en de engste creeps. Hier wachten de geheimen van de zee op jou! Maar of de kust veilig is?

Dragon Fear

Balagos is verslagen, maar tijdens zijn laatste gevecht heeft hij de poorten naar de kerkers in het kasteel geopend. Ren nu, terwijl je nog kunt!

Red Thirst

Betreed Red Thirst, waar de bruiden zoeken naar hun nieuwste slachtoffer. Wees op je hoede voor hun bedrog. Want ze zoeken niet een nieuwe bruidegom….

Death Street

Kettingzagen, doodskisten en ongenode gasten die je graag zouden willen zien vertrekken.

 

Bereik jij het einde van de straat of is dit een doodlopend eind?

The Underground

Walk through en coaster!
 

De geheimen achter de Rioolrat zijn ontdekt! Wij adviseren de riolen voorlopig maar even te vermijden. 

Nieuw: V.I.P. Very Infected People

Very Infected People hoeven niet te wachten in de rij en kunnen zonder reservering alle spookhuizen éénmalig bezoeken. 

Dit betreft uitsluitend toegang tot de spookhuizen en niet tot het evenement Screams. Hiervoor is een een entree ticket benodigd.

De V.I.P. tickets zijn zeer beperkt beschikbaar per avond om een korte wachttijd te kunnen garanderen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publieksprijs Beste Halloween Evenement

Het publiek heeft Screams al 2 jaar op rij verkozen tot het beste Halloween evenement van Nederland tijdens bij de jaarlijkse Scare Awards.