menu
nl
de

Aquaventura Slidepark

Het Slidepark zal niet meer geopend zijn in seizoen 2022. 
Ons Slidepark verwelkomt je graag weer vanaf mei/juni 2023.

Spectaculair waterpark met glijbanen!

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong & oud! Naast de 11 spectaculaire glijbanen hebben wij voor de kleine waterratten een waterspeelplek.

Let op: honden zijn niet toegestaan in Aquaventura Slidepark

Avonturenpark-Hellendoorn-glijbaan-slidepark

Vergeet uw zwemkleding niet!

Wanneer u het Aquaventura Slidepark wilt bezoeken, vergeet dan niet de volgende spullen mee te nemen:

 • Zwemkleding
 • Handdoek

Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Het is niet mogelijk om vanuit het waterpark Avonturenpark Hellendoorn te verlaten. Het waterpark heeft een bepaalde maximale capaciteit. Wanneer deze bereikt is, kunnen er geen bezoekers meer worden toegelaten. Vol = vol.

Tickets Aquaventura Slidepark

Voor slechts €3,50 bemachtigt u een ticket voor het waterpark. Tickets zijn tot 13.00 uur verkrijgbaar in de Winkel en na 13.00 uur bij de ingang van het Slidepark.

Een ticket geeft eenmalig recht tot het Aquaventura Slidepark. Indien u het waterpark verlaat en u wilt het waterpark op een later moment opnieuw bezoeken, dient u een nieuw ticket te kopen.

Lengte eisen voor de glijbanen

Waterpark-Avonturenpark-Hellendoorn-glijbaan-slidepark

De meeste glijbanen in het Aquaventura Slidepark zijn geschikt voor jong & oud, maar voor een aantal glijbanen gelden specifieke lengte eisen. In onderstaande lijst vindt u een duidelijk overzicht met de lengte eisen per waterglijbaan.

1. Purple Torpedo
Geschikt voor kinderen groter dan 100 cm met een gewicht tot 70 kg.

2. Funtasy
Geschikt voor kinderen groter dan 100 cm met een gewicht tot 70 kg.

3. Pirates Splash
Geschikt voor kinderen groter dan 100 cm met een gewicht tot 70 kg.

4. Rainbow Racer
Geschikt voor iedereen groter dan 110 cm met een gewicht tot 120 kg.

5. Double Trouble
Geschikt voor iedereen groter dan 110 cm met een gewicht tot 120 kg.

6. Tornado Twist
Geschikt voor iedereen groter dan 110 cm met een gewicht tot 120 kg.

7. Twist & Twirl
Geschikt voor iedereen groter dan 110 cm met een gewicht tot 120 kg.

8. Wacky Wave
Geschikt voor iedereen groter dan 120 cm met een gewicht tot 100 kg (1 persoonsband) tot 200 kg (2 persoonsband).

9. Dark Devil
Geschikt voor iedereen groter dan 110 cm met een gewicht tot 200 kg (2 persoonsband)

10. Green Fall
Geschikt voor iedereen groter dan 120 cm met een gewicht tot 120 kg.

11. Xtreme
Geschikt voor iedereen groter dan 110 cm met een gewicht tot 200 kg (2 persoonsband).

Openingstijden Aquaventura Slidepark

De weersomstandigheden bepalen de openingstijden. Het waterpark is meestal geopend vanaf 13.00 uur, zolang de weersomstandigheden dit toelaten. Bij slecht weer kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten het waterpark gesloten te houden. Bij mooi weer kan het voorkomen dat het Slidepark eerder wordt geopend en/of later sluit.

Twijfelt u of het waterpark is geopend? Neem dan gerust contact met ons op via 0548 659 159.

 • Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn.
 • Het Avonturenpark hanteert voor het Slidepark een separaat ticket, en dus geen all-in prijs, omdat het Slidepark niet iedere dag geopend is en men zo zelf kan bepalen of men wel of geen gebruik wenst te maken van het Slidepark.
 • Voor slechts €3,50 bemachtigt u een ticket voor het Slidepark. Tickets zijn verkrijgbaar bij de entreekassa van Avonturenpark Hellendoorn, in De Winkel en bij het Slidepark zelf. Iedere gast die het Slidepark wenst te betreden dient in het bezit te zijn van een ticket. Ook als men geen gebruik wenst te maken van de glijbanen.  
 • De weersomstandigheden bepalen de openingstijden. Het Slidepark is meestal geopend vanaf 13.00 uur zolang de weersomstandigheden dit toelaten. Bij te lage temperaturen kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten het Slidepark gesloten te houden. Bij mooi weer kan het voorkomen dat het Slidepark eerder wordt geopend en/ of later sluit.
 • Openingstijden kunnen tijdens minder drukke momenten en/ of door weersomstandigheden gedurende de dag wijzigen.
 • Een ticket geeft eenmalig toegang tot het Slidepark. Indien u het Slidepark verlaat en u wilt het Slidepark op een later moment opnieuw bezoeken, dient u een nieuw ticket te kopen.
 • Het Slidepark heeft een bepaalde maximale capaciteit. Wanneer deze bereikt is, kunnen er geen gasten meer worden toegelaten tot het Slidepark. Vol = vol
 • Het Slidepark beschikt over glijbanen en een waterspeelparkje. De glijbanen hebben uitglijdbakken. Het Slidepark beschikt niet over een zwembad.
 • Het gebruik van onze glijbanen is alleen toegestaan in badkleding.
 • Er zijn kluisjes te huur voor uw waardevolle spullen zoals portemonnee, sleutels en telefoon. Tassen, kleding e.d. passen niet in deze kluisjes. Huur van deze kluisjes bedraagt € 3,-. U kunt hiervoor bij onze Slidepark entreemedewerker terecht.
 • Honden zijn niet toegestaan.
 • De meeste glijbanen in het Aquaventura Slidepark zijn geschikt voor jong & oud, maar voor een aantal glijbanen gelden specifieke lengte eisen. Deze treft u aan bij de glijbanen.
 • Ligbedden  en -stoelen zijn te huur bij onze medewerkers. Huur bedraagt € 2,-. Het gebruik van het strand, ligweide en waterspeelplaats terras is kosteloos.
 • De horecalocatie van het Slidepark kan gesloten zijn op rustige dagen.
 • Roken is alleen toegestaan in de speciale rookzone. De rest van het Slidepark is rookvrij.
 • Wij verzoeken u ten alle tijden de instructies van onze medewerkers en de voorschriften van ons Slidepark te volgen. Deze voorschriften treft u bij onze glijbanen aan.
 • Het Avonturenpark aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies van en/ of schade aan persoonlijke eigendommen. Het betreden van het Slidepark is volledig op eigen risico. Het Avonturenpark kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor letsel.