menu
nl
de

Shows & Entertainment

Ontvangst door kareltje & odelia

  • Entreeplein

Kareltje en Odelia heten jullie van harte welkom in het Avonturenpark. 

Griezeldisco


  • Donderstenen

Dans en zing mee met Kareltje en zijn griezel disco naast De Donderstenen

Kareltjes spannende voorleesshow

 

  • Openluchttheater

NIEUW: Tijdens Heksendoorn heeft Kareltje de Kok een nieuwe, dagelijkse show in het Openluchttheater. In deze spannende show betreedt de klunzige kok het verlaten piratenschip van Captain Jack en staat hem een bloedstollend avontuur te wachten..

Meet & Greet met Odelia

 

  • Piratengebied

Ontmoet de vriendelijke Opperheks van Heksendoorn in het piratengebied.

Baba is in zijn vrije tijd een echte avonturier die het leuk vindt om te klimmen en te klauteren in het Hellendoornse bos. Het liefst draagt hij elke dag zijn avonturierspak. Hij is vaak te vinden bij de entree van het park om iedereen te verwelkomen.

Bella is een moderne vrouwtjesbeer die graag haar zaakjes op orde heeft. Naast haar Bella’s Smakbar is ze nauw betrokken bij de winkel van het park. Ieder seizoen weet ze weer het leukste speelgoed, de mooiste kleding en de grappigste hebbedingetjes te regelen en een mooi plekje te geven in haar winkel.

Kleurplaten

hEKSENDOORNshow

Wat doet Kareltje nu?! Odelia en Jasmijn hebben hem nog zo gewaarschuwd. Gelukkig zijn Odelia en Jasmijn uiteindelijk op tijd en komt het allemaal weer goed. Maar zonder uw hulp was dit zeker niet gelukt! 

Kom de leukste en grappigste avonturen beleven in het Gouden Theater Paleis en help Kareltje, Jasmijn en Odelia.