Kareltje & Jasmijn

Welkom in het Gouden Theaterpaleis. Al sinds 2003 treedt hier Kareltje de Kok op. In het begin met Pet, maar daarna kwam al snel Jasmijn hem vergezellen. In de theatershows van Kareltje & Jasmijn beleeft dit duo ieder seizoen een nieuw avontuur dat doldwaas verloopt door de grappen en grollen van Kareltje. De theatershows bevatten mooie liedjes en zijn leuk voor jong en oud. 

Nieuw in 2024: Het Ridderlijke Avontuur

In dit nieuwe avontuur droomt Kareltje ervan om een ridder te worden. Een super stoere ridder, die aardig wordt gevonden door iedereen. Om een echte ridder te kunnen worden moet Kareltje eerst een opdracht voltooien. Hij moet het verloren zwaard van de heldhaftige ridders van Ridderstrijd terugvinden. Samen met Jasmijn gaat hij de uitdaging aan en zoeken ze in een heel speciale kamer in het grote Kikkaballa hotel. Met een beetje hulp uit onverwachte hoek moet het tweetal toch aardig in de buurt komen… Zal het Kareltje en Jasmijn lukken het zwaard te vinden zodat Kareltje een échte ridder wordt? 

Deze show wordt vertoond tijdens weekenden, feestdagen en de meivakantie. De actuele showdagen zijn te vinden bij de openingstijden en op de dag zelf in de Avonturenpark App.