menu
nl
de

Schoolreisje

Op zoek naar een avontuurlijke schoolreis? Zoek niet verder! Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland.

Uw klas beleeft een schoolreis om nooit te vergeten, samen in achtbaan Balagos, gillen in de Sungai Kalimantan, wedstrijdjes tegen elkaar in de Discovery Club en veel meer! Een heerlijke dag uit voor kinderen en een onbezorgde dag voor begeleiders.

Interesse in een schoolreisje bij ons in het pretpark? Profiteer dan nu van het meest voordelige schoolreistarief. Boekt u vóór 15 maart 2022 een schoolreis dan bieden wij meer dan 50% korting per persoon.

Schoolreis-Avonturenpark-Hellendoorn

schoolreistarieven 2022

Alleen entree     |  € 15,00 p.p
Reguliere entreeprijs aan de kassa voor particulieren is € 27,50 p.p.

Arrangement A  |  € 16,75 p.p.
Entree + frites met fritessaus

Arrangement B  |  € 17,25 p.p.
Entree + frites met fritessaus + kinderfrikandel

Arrangement C  |  € 18,25 p.p.
Entree + frites met fritessaus + kinderfrikandel + pakje Capri Sun

– Onbeperkt koffie / thee voor begeleiders

€5,95

– Pakje Capri-Sun

€1,30

– Waterijsje

€1,00

– Softijs met dip

€2,00

– Suikerspin

€2,00

– Gevulde slushyard

€3,95

– Aquaventura Slidepark

€2,50

Uw schoolreis online reserveren

Reserveer uw schoolreisje online via onderstaande button. Komt u er online niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met team schoolreizen (tijdens kantooruren): 0548 – 659 159 of info@avonturenpark.nl

Heeft uw klas speciale zorg nodig tijdens de schoolreis? Avonturenpark Hellendoorn wil kinderen met een beperking een leuke en veilige dag uit bezorgen in het pretpark. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met team schoolreizen (tijdens kantooruren) wanneer aanvullende zorg gewenst is tijdens de schoolreis, dit kan via 0548 – 659 159.

In verband met de corona maatregelen zijn alleen schoolreizen voor kinderen t/m 12 jaar mogelijk. Volwassenen dienen 1,5 meter afstand te allen tijden te bewaren. Voor meer informatie over de maatregelen klik hier.

Slidepark voor slechts €2,50 p.p.

Breid uw schoolreis spetterend uit met waterpark Aquaventura Slidepark. Voor slechts €2,50 euro per persoon kan de gehele dag gebruik worden gemaakt van de 11 te gekke waterglijbanen. Het Aquaventura Slidepark is voorzien van een waterspeelplaats met 11 spetterende waterglijbanen waarvan:

– Een waterspeelplaats met 11 spetterende waterglijbanen waarvan :
– 3 speciale kinderglijbanen (lengte-eis minimaal 1.00 mtr, maximaal 70 kg.)
– 6 spannende glijbanen (lengte-eis minimaal 1.10 mtr.)
– 2 spectaculaire glijbanen (lengte-eis minimaal 1.20 mtr.)

Vanaf juni is het waterpark op schoolreisdagen geopend van 13.00 uur tot 15.00 uur (mits de
weersomstandigheden dit toelaten). Bij (samengestelde) schoolgroepen vanaf 300 personen, kan het Slidepark in mei worden geopend, mits de weersomstandigheden dit toelaten.

Schoolreis-Avonturenpark-Hellendoorn-Slidepark
 • Schoolreisprijzen zijn geldig op werkdagen en niet op feest/weekenddagen of tijdens nationale vakantieperiodes.
 • Begeleiders van de scholieren betalen eveneens de schoolreisprijzen.
 • Schoolreizen en bijbehorende arrangementen dienen minimaal een week van tevoren gereserveerd te worden.
 • Wijzigingen kunnen uiterlijk één week van tevoren tijdens kantooruren worden doorgeven via info@avonturenpark.nl of 0548 659 159.
 • Op de dag van bezoek kunnen verschillen in het gereserveerde aantal personen nog gewijzigd worden tot een maximaal verschil van 5 personen. Is het aantal echter met meer dan 5 personen gedaald en zijn er voor deze personen wel menu’s/arrangementen gereserveerd, dan kan Avonturenpark Hellendoorn hiervoor onkosten in rekening brengen.
 • Op de dag van bezoek, hoort u bij aankomst bij de entree waar en wanneer de arrangementen gezamenlijk afgehaald kunnen worden.
 • De schoolreis dient vooraf betaald te worden. Hiervoor ontvangt u na het reserveren van de schoolreis een factuur per e-mail. Mochten er nog wijzigingen zijn op de dag van bezoek dan wordt dit na binnenkomst verrekend bij de kassa.
 • Wij verzoeken de chauffeurs zich te melden bij de groepskassa. Zij hebben gratis entree en ontvangen twee consumptiebonnen voor een kop koffie/thee/cappuccino en twee Baba’s munten (ter waarde van € 1,00), die in te wisselen zijn bij elk verkooppunt in het park.
 • Schoolreizen worden bevestigd via e-mail.
 • Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Annuleringsvoorwaarden voor schoolreisjes zijn alsvolgt:
  Wanneer een reservering is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:
  – Meer dan 6 maanden voor het gereserveerde tijdstip: 0%
  – Meer dan 3 maanden voor het gereserveerde tijdstip: 10%
  – Meer dan 2 maanden voor het gereserveerde tijdstip: 15%
  – Meer dan 1 maand voor het gereserveerde tijdstip: 35%
  – Meer dan 14 dagen voor het gereserveerde tijdstip: 60%
  – Meer dan 7 dagen voor het gereserveerde tijdstip: 85%
  – 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip: 100%