Dé schoolreis bestemming in Overijssel!

Op zoek naar een avontuurlijke schoolreis? Zoek niet verder! Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland.

Jouw klas beleeft een schoolreis om nooit te vergeten, samen in achtbaan Balagos, gillen in de Sungai Kalimantan, wedstrijdjes tegen elkaar in de Discovery Club en veel meer! Een heerlijke dag uit voor kinderen en een onbezorgde dag voor begeleiders. Met maar liefst 45 rides, slides en shows voor jong & oud beleeft iedere leerling hier een fantastische schoolreis! Boek jouw schoolreis al vanaf slechts €15,95 p.p.

Reguliere prijzen

 • Alleen entree Avonturenpark Hellendoorn

  € 15,95
 • Optioneel: Upgrade met Aquaventura Slidepark

  € 4,00
  € 3,00
 • Extra opties

  Mogelijkheden zoals een ijsje of pakje drinken

  Vanaf € 1,00

Arrangementen met entree en lunch

 • Arrangement A

  Entree + frites met fritessaus

  € 17,95
 • Arrangement B

  Entree + frites met fritessaus + kinderfrikandel

  € 18,95
 • Arrangement C

  Entree + frites met fritessaus + kinderfrikandel + pakje drinken

  € 20,20

Betalingen vinden uitsluitend plaats per pin op het moment van aankomst. Deze betaling gebeurt na het tellen van het aantal personen bij de entree. Schoolreisprijzen zijn alleen geldig op schoolreisdagen die in het reserveringsformulier geselecteerd kunnen worden (onder voorbehoud van fouten).

Veelzijdige schoolreis bestemming in Overijssel

Ons park is al vele jaren dé bestemming voor vele scholen door heel Nederland. De kinderen genieten van de vele attracties die ons park rijk is, de wachtijen zijn kort en het Avonturenpark is compact en erg overzichtelijk. Zo beleven begeleiders ook een onbezorgde schoolreis! 

Heeft jouw klas speciale zorg nodig tijdens de schoolreis? Avonturenpark Hellendoorn wil kinderen met een beperking een leuke en veilige dag uit bezorgen in het pretpark. Wij verzoeken je per mail contact op te nemen met team schoolreizen wanneer aanvullende zorg gewenst is tijdens de schoolreis, dit kan via team.marketing@avonturenpark.nl


Voorwaarden schoolreizen Avonturenpark Hellendoorn

Op alle schoolreizen bij Avonturenpark Hellendoorn zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze zijn te vinden op khn.nl/tools/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands en worden in de offerte en/of bevestiging bijgevoegd. Daarnaast zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- Schoolreisprijzen zijn alleen geldig op schoolreisdagen die in het reserveringsformulier geselecteerd kunnen worden (onder voorbehoud van fouten).
- Schoolreistarieven zijn alleen geldig voor basisscholen, kindcentrums, middelbare scholen, en kinderopvanglocaties.
- Begeleiders en scholieren betalen hetzelfde tarief.
- Schoolreizen dienen minimaal een week van tevoren gereserveerd te worden.
- Wijzigingen van meer dan 10 personen kunnen uiterlijk één week van tevoren worden doorgeven via team.marketing@avonturenpark.nl. Wijzigingen tot 10 personen kunnen op de dag van bezoek worden doorgegeven bij aankomst. Voor een wijziging van meer dan 10 personen die niet tijdig is doorgegeven kan Avonturenpark Hellendoorn kosten in rekening brengen.
- Schoolreistarieven zijn alleen geldig voor groepen met een reserveringsbevestiging.
- Avonturenpark Hellendoorn kan schoolreisaanvragen weigeren. Dit kan, naast andere redenen, gebeuren bij het bereiken van de maximale bezoekerscapaciteit, eerder wangedrag van scholieren en te laat binnengekomen aanvragen.
- Gratis koffie/thee voor begeleiders geldt alleen bij schoolreisarrangement B en C. De schoolreisgroep ontvangt bij aankomst koffie/thee vouchers op basis van het vooraf opgegeven aantal begeleiders.
- Openingstijden op schoolreisdagen kunnen afwijken van reguliere openingstijden.
- De lunchtijden bij arrangement A, B en C worden zoveel mogelijk tussen 11.30 uur en 14.00 uur gepland. Bij drukke schoolreisdagen kan de lunchtijd voor 11.30 of na 14.00 uur gepland worden, hiervan wordt u per mail of telefoon geïnformeerd.
- De schoolreis dient per PIN betaald te worden op de bezoekdag.
- Chauffeurs van tourbusmaatschappijen ontvangen gratis entree en twee vouchers voor koffie/thee als zij zich melden bij de groepskassa.