Waterpark in Hellendoorn

Extra waterpret in Hellendoorn. Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong & oud! Naast de 11 spectaculaire glijbanen hebben wij voor de kleine waterratten een waterspeelplek.

Tickets Aquaventura Slidepark

Voor slechts €4,00 bemachtig je een ticket voor het waterpark. Tickets zijn tot 13.00 uur verkrijgbaar in de Winkel en na 13.00 uur bij de ingang van het Slidepark.

Let op: voor toegang tot het Aquaventura Slidepark moet je al in het Avonturenpark zijn. Tickets voor het Aquaventura Slidepark kunnen alleen als aanvulling op jouw bezoek gekocht worden en zijn niet los verkrijgbaar.

 

Openingskalender

Kies op onderstaande kalender een datum om de openingstijden van het Avonturenpark te bekijken met de Aquaventura Slidepark tijden.

Openings- en sluitingstijden zijn onder voorbehoud. Kijk nogmaals op de dag van je bezoek voor live informatie. Openingstijden Aquaventura Slidepark zijn weersafhankelijk en kan zonder aankondiging (eerder) gesloten worden.

 

Laden des Kalenders...

Informatie

Wanneer je Aquaventura Slidepark wil bezoeken, vergeet dan niet je zwembroek en handdoek mee te nemen.

Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Het is niet mogelijk om vanuit het waterpark Avonturenpark Hellendoorn te verlaten.

Het waterpark heeft een bepaalde maximale capaciteit. Wanneer deze bereikt is, kunnen er geen bezoekers meer worden toegelaten. Vol = vol.

Tickets

Voor slechts €4,00 bemachtig je een ticket voor het waterpark. Doordat de openingstijden voornamelijk weersafhankelijk zijn is het niet mogelijk tickets vooraf te kopen. 
 

Tickets zijn tot 13.00 uur verkrijgbaar in de Winkel en na 13.00 uur bij de ingang van het Slidepark.

Een ticket geeft eenmalig recht tot het Aquaventura Slidepark. Indien je het waterpark verlaat en wilt het waterpark op een later moment opnieuw bezoeken, dien je een nieuw ticket te kopen.