Aquaventura Slidepark

Ons Slidepark verwelkomt je graag weer vanaf mei/juni 2023. Volg onze online openingskalender voor de laatste updates omtrent de openingsdagen en tijden.

 

Extra waterpret in Hellendoorn. Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong & oud! Naast de 11 spectaculaire glijbanen hebben wij voor de kleine waterratten een waterspeelplek.

Let op: honden zijn niet toegestaan in Aquaventura Slidepark

Tickets Aquaventura Slidepark

Voor slechts €4,00 bemachtig je een ticket voor het waterpark. Tickets zijn tot 13.00 uur verkrijgbaar in de Winkel en na 13.00 uur bij de ingang van het Slidepark.

Spectaculair waterpark met glijbanen!

Bekijk alle Slidepark glijbanen en de restricties

Informatie

Wanneer je Aquaventura Slidepark wil bezoeken, vergeet dan niet je zwembroek en handdoek mee te nemen.

Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Het is niet mogelijk om vanuit het waterpark Avonturenpark Hellendoorn te verlaten.

Het waterpark heeft een bepaalde maximale capaciteit. Wanneer deze bereikt is, kunnen er geen bezoekers meer worden toegelaten. Vol = vol.

Tickets

Voor slechts €4,00 bemachtig je een ticket voor het waterpark. Doordat de openingstijden voornamelijk weersafhankelijk zijn is het niet mogelijk tickets vooraf te kopen. 
 

Tickets zijn tot 13.00 uur verkrijgbaar in de Winkel en na 13.00 uur bij de ingang van het Slidepark.

Een ticket geeft eenmalig recht tot het Aquaventura Slidepark. Indien je het waterpark verlaat en wilt het waterpark op een later moment opnieuw bezoeken, dien je een nieuw ticket te kopen.

Openingskalender

Kies een datum om de openingstijden van het Avonturenpark te bekijken met de Aquaventura Slidepark tijden. Kijk altijd op de dag zelf voor de laatste informatie. Openingstijden Aquaventura Slidepark zijn weersafhankelijk en kunnen zonder aankondiging gewijzigd worden. 

Laden des Kalenders...