Avonturenpark Hellendoorn

Beleef een avontuurlijke dag in ons familiepretpark en geniet van ruim 30 attracties, leuke shows en extra entertainment. Er zijn avonturen voor jong en oud! 

Familiepretpark met meer dan 30 attracties

Wat ga je als eerste doen? Een rondje in achtbaan Balagos, waterpret in de Wild Waterval of lasergamen in De Discovery Club? Avonturenpark Hellendoorn biedt ruim 30 topattracties voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils!

We hebben voor kleine avonturiers een eigen attractiegebied genaamd 'Dreumesland'. Hier zijn meerdere attracties te vinden voor kinderen tot 120 cm. Het grootste aanbod in attracties bestaat uit familie-attracties waar het hele gezin van kan genieten. Dit zijn meestal attracties die al vanaf 90 cm te bezoeken zijn. En uiteraard bieden we oo kavonturen voor echte durfals. Achtbaan Balagos, Tarantula Magica en Het DrakenNest zijn hiervan een aantal voorbeelden. Deze 'thrillrides' zijn te overwinnen vanaf 120 cm. 

Gratis shows voor de hele familie

Naast al onze attracties geniet je ook van leuke shows en extra entertainment in Hellendoorn. Zo ontmoet je parkmascotte Baba in de ochtend bij Entree voor een high five en fotomoment. Verspreid over de dag vinden er theatershows plaats van het populaire duo Kareltje & Jasmijn en zijn er diverse Mini Disco's en Meet & Greets op het park.  

Zin in actie? Bezoek dan van 8 juli t/m 3 september de spectaculaire Stuntshow 'Sky Pirates' in het openluchttheater. Gave stunts, duizelingwekkende hoogtes en een spannend verhaal onder leiding van de onverschrokken Captain Jack. Mis het niet, want het is het laatste jaar van de Sky Pirates in Hellendoorn! 

Ruime keuze in eten en drinken

Van op avontuur gaan krijg je trek! Avonturenpark Hellendoorn biedt een ruim aanbod in eten en drinken. Elk deel van het park heeft zijn eigen horecalocaties met volop (gezonde) keuzes. Naast diverse kleine(re) horecapunten zijn er drie grote(re) horecalocaties op ons park.

Centraal gelegen op het familiepark ligt Eethuis de Berghoeve; het grootste overdekte restaurant in Avonturenpark Hellendoorn. Hier kun je terecht voor belegde broodjes, salades, pizza’s, pasta’s en veel meer! Heb je zin in een patatje, snack, ijsje en/of drinken? Bezoek dan Kapitein Baba’s in het piratengebied en Bella's Smakbar naast de Rioolrat. 

Vraag onze medewerkers naar meer gezonde alternatieven en dieetopties. We helpen je graag verder.