Pretpark Cadeaubon

Uniek kerstcadeau: Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen. 

Ontdek het perfecte cadeau voor je dierbaren met onze cadeaukaart! Deze veelzijdige kaart is in te wisselen voor tickets, jaarkaarten en horeca-aankopen via onze webshop.

De cadeaubon download je direct na de bestelling, met een prachtige kerst-opmaak. Deze cadeaukaart is geldig gedurende het hele seizoen 2024 en kan worden ingewisseld in onze online webshop.

Avonturenpark Cadeaubon

🎁 Ontdek Avonturen en Plezier met Avonturenpark Hellendoorn Cadeaubon!

Op zoek naar het perfecte cadeau voor avonturiers die houden van spanning en plezier? Geef ze de ultieme belevenis met een cadeaubon van Avonturenpark Hellendoorn!

Waarom is de Avonturenpark Hellendoorn Cadeaubon het perfecte cadeau?

Flexibiliteit: Laat de ontvanger zelf kiezen wanneer ze van hun avontuur willen genieten. De cadeaubon is geldig gedurende het hele seizoen.

Veelzijdigheid: Of ze nu houden van adrenalinekickende attracties, rustigere familie-ervaringen of smaakvolle maaltijden, onze cadeaubon biedt een scala aan mogelijkheden.

Herinneringen: Geef niet zomaar een cadeau, geef een ervaring die blijvende herinneringen creëert.

Meest gestelde vragen en voorwaarden.

Ontdek het ideale geschenk voor je dierbaren met onze cadeaukaart! Deze veelzijdige kaart kan worden ingewisseld voor tickets, jaarkaarten en horeca-aankopen via onze webshop. 

Deze cadeaukaart kan gebruikt worden voor alle tickets, horeca-producten en jaarkaarten die te gebruiken zijn in het seizoen 2024 die loopt t/m 3 november. 

Dit tegoed blijft geldig gedurende het hele seizoen 2024 en kan gedurende die periode worden gebruikt. Elk tegoed dat na 3 november 2024 niet is gebruikt, vervalt; het is niet mogelijk dit over te dragen naar het volgende jaar of in te wisselen tegen contant geld.

Bij eventueel overgebleven tegoed wordt een nieuw vouchernummer verstrekt, dat te vinden is bij de ticketdownload.

Deze cadeaukaart is in te wisselen bij de webshop op avonturenpark.nl en geldig voor alle artikelen, behalve voor eventuele besloten evenementen. De cadeaukaart is niet te gebruiken bij externe partijen.

Let op: De cadeaukaart is niet geldig op het park zelf; dit tegoed is uitsluitend bedoeld voor aankopen op avonturenpark.nl.

Hoewel het is toegestaan deze cadeaukaart door te geven, is het niet toegestaan om deze kaart op enigerlei wijze te koop aan te bieden via Social Media of websites zoals marktplaats.nl.

Bij constatering hiervan is Avonturenpark Hellendoorn gemachtigd om per direct het resterende tegoed van de kaart ongeldig te verklaren.

Het is niet mogelijk om bij één bestelling meerdere cadeaukaarten in te leveren. Deze cadeaukaart is echter wel te combineren met reeds bestaande kortingen.

Algemene Voorwaarden Cadeaubonnen - Avonturenpark Hellendoorn

 1. Geldigheid:

  • De Avonturenpark Hellendoorn cadeaubonnen zijn geldig tot de aangegeven vervaldatum.
  • Cadeaubonnen die na de vervaldatum worden gepresenteerd, zijn niet langer geldig.
 2. Inwisselbaarheid:

  • De cadeaubon kan uitsluitend worden ingewisseld voor producten en diensten binnen Avonturenpark Hellendoorn.
  • De cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor contant geld of andere waardepapieren.
 3. Aankopen:

  • Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor de aanschaf van toegangstickets, merchandise en horecadiensten binnen het park.
 4. Verlies of Diefstal:

  • Avonturenpark Hellendoorn is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van cadeaubonnen. Bescherm de cadeaubon zoals contant geld.
 5. Niet Overdraagbaar:

  • Cadeaubonnen zijn niet overdraagbaar en mogen niet worden doorverkocht zonder toestemming van Avonturenpark Hellendoorn.
 6. Restwaarde:

  • Bij aankopen met de cadeaubon wordt geen restwaarde verstrekt. Van de evenetuele restwaarde wordt een nieuwe voucher verstrekt met een nieuwe code.
 7. Reserveringen:

  • Voor bepaalde diensten, zoals evenementen of speciale arrangementen, kan het nodig zijn om vooraf te reserveren. Controleer de beschikbaarheid en maak tijdig een reservering.
 8. Wijzigingen in Voorwaarden:

  • Avonturenpark Hellendoorn behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Klanten worden op de hoogte gesteld van dergelijke wijzigingen via de officiële website.

Door gebruik te maken van de Avonturenpark Hellendoorn cadeaubonnen, gaat de gebruiker akkoord met bovenstaande voorwaarden. Neem voor eventuele vragen of problemen contact op met onze klantenservice.