menu
nl

Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn: Halloween voor families! Tijdens Heksendoorn is het Avonturenpark aangekleed in herfstige Halloweensferen (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), daarnaast zijn er extra activiteiten en mooie spookhuizen. Alle Heksendoorn dagen draait het om onze vrolijke vogelverschrikkers, vriendelijke heksen en de sfeervolle aankleding. Opperheks Odelia verwelkomt jullie graag in oktober!

kareltje-odelia

Ik heb nog geen ticket

Reserveer nu je dag en bestel jouw ticket.

heksendoorn-balagos

Ik heb al een ticket

Maak een reservering met je ticket

Horror Hotel

Spookhuis Horror Hotel

Reserveer spookhuis Horror Hotel (8+)

Kareltje, Jasmijn en de Magische Vergeetmix

NIEUWE THEATERSHOW: Tijdens Heksendoorn hebben Kareltje & Jasmijn een nieuwe, dagelijkse familieshow in het Gouden theaterpaleis. In deze grappige, muzikale en leuk-spannende show beleeft het leuke duo, samen met hun speciale gast – Opperheks Odelia – een nieuw avontuur. 

Odelia’s Toverschool

TIP: Opperheks leidt haar eigen toverschool in het landhuis van de Discovery Club. Om een Heksendiploma te bemachtigen, voltooien kinderen allerlei opdrachten in het magische huis van Opperheks Odelia. Zodra ze deze succesvol hebben uitgevoerd, worden ze tot hulpheks benoemd en verdienen ze een felbegeerd Heksendiploma.

Odelia’s Toverschool is een interactief parcours gericht op (kleine) kinderen. 

Openingstijden

Het park is gedurende Heksendoorn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op 15/22/29 oktober zelfs tot 23.00 uur! Let op: vanaf 19.00 uur vinden dan de Screams horroravonden plaats. 

Het is verstandig om via de site tijdig online te reserveren. Met een online ticket kunt u een eigen gekozen tijdstip het Avonturenpark bezoeken en zelf kiezen tot hoe laat u wilt blijven. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe eng u het Heksendoornbezoek wilt maken.