menu
nl

Het bedrijfs- en personeelsevent

Midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug ligt Avonturenpark Hellendoorn: een unieke evenementenlocatie. Wij bieden u volop mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, personeelsfeest, congres of klantendag. Uw organisatie kan gebruik maken van alle faciliteiten die wij als park te bieden hebben, zowel in de winter- als in de zomerperiode, door de weeks of in het weekend. Over een event in ons Avonturenpark wordt nog wekenlang (na)gesproken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Maak een keuze uit één van de vier avontuurlijke thema’s en wij garanderen u een onvergetelijke avond. Het park en de acht grootste attracties zijn deze avond exclusief voor u geopend. De themafeesten zijn al vanaf 100 personen te boeken. Speciaal voor groepen van tussen de 60 en de 100 personen is er een aangepast arrangement, ‘The Party’. Exclusief thema, maar met minstens zoveel avontuur. Ook is het mogelijk het gehele park af te huren, voor uw eigen organisatie of voor uw klanten, met ons ‘Happy Family Day’ arrangement. ‘A Night Full of Adventure’, daar gaan we voor!

De avontuurlijke locatie, de verschillende thema’s, het bijzondere entertainment en de all-in verzorging qua hapjes en drankjes zorgen altijd voor een geslaagd bedrijfsevent. Bent u ook geïnteresseerd in een geheel verzorgd bedrijfsevent op een unieke locatie? Laat dan uw wensen en gegevens achter via het onderstaande formulier. Wij nemen contact met u op en verzorgen een vrijblijvende offerte op maat, die past bij uw organisatie. Avonturenpark Hellendoorn: dé bedrijfsevent locatie van Oost-Nederland!

Ga terug in de tijd van disco,
funk en glitters. Op deze
swingende avond beleeft u de
80’s opnieuw!

Ga mee op expeditie in ons
park en geniet van een tocht
vol stoere en wilde
avonturen!

Ervaar onze rollercoasters!
Spanning en sensatie
gegarandeerd. Durft u dit
avontuur aan?

Beleef maximaal plezier
met ‘The Party’ en geniet van
een avond om nooit te vergeten.

Trotseer uw angsten
en voel de adrenaline
stromen

Iets groots te vieren?
Met onze ‘Happy Family Day’ staat ons
hele park een dag lang tot uw beschikking.

Uw themafeest geheel verzorgd!

  • Het park exclusief voor u geopend
  • Beleef 8 topattracties
  • Live entertainment
  • Onbeperkt hapjes en drankjes
  • Eindfeest met DJ
  • Entourage in stijl van het thema
  • Arrangement op maat
"Het was griezelig, gezellig, goed georganiseerd. Ging het gegil eerst door de geluidsbarrière vanwege het angstvallig goede acteerwerk, werd het volume daarna aangepast tijdens een knallend eindfeest."
Albert Heijn
"De stemming kwam er goed in mede dankzij de super leuke animatie, de attracties en het goed verzorgde buffet."
Zwanenberg Food Group
''Het was een fantastisch evenement. De dag was zeer goed verzorgd, misschien wel iets TE! De reacties achteraf, maar ook op de dag zelf waren zeer positief. Bedankt voor de goede zorgen, we zijn zeer tevreden!''
Politie Apeldoorn