menu
nl

Bedrijfsfeest op unieke locatie

Midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug ligt Avonturenpark Hellendoorn: een unieke evenementenlocatie. Wij bieden u volop mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsfeest, personeelsuitje, congres of klantendag. Uw organisatie kan gebruik maken van alle faciliteiten die wij als park te bieden hebben, zowel in de winter- als in de zomerperiode, doordeweeks of in het weekend. Over een event in ons Avonturenpark wordt nog wekenlang (na)gesproken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Maak een keuze uit één van de onderstaande avontuurlijke thema’s en wij garanderen u een onvergetelijke avond. Het park en de negen grootste attracties zijn deze avond exclusief voor u geopend. U wordt de gehele avond voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Het live entertainment is aangepast aan het thema dat u kiest. De themafeesten zijn al vanaf 100 personen te boeken. 

Speciaal voor groepen van tussen de 70 en 100 personen is er een aangepast arrangement, ‘The Party’. Exclusief thema, maar met minstens zoveel avontuur.

Met het Happy Family Day arrangement is het mogelijk overdag het gehele park af te huren voor uw organisatie of uw klanten. Het Happy Family Day is naar eigen wens vorm te geven. 

Bedrijfsfeest op maat

De avontuurlijke locatie, de verschillende thema’s, het bijzondere entertainment en de all-in verzorging qua hapjes en drankjes zorgen altijd voor een geslaagd bedrijfsfeest. Bent u ook geïnteresseerd in een geheel verzorgd bedrijfsfeest, personeelsuitje of klantendag op een unieke locatie? Bekijk snel een van de thema’s of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Bekijk hier de thema's

Ga terug in de tijd van disco,
funk en glitters. Op deze
swingende avond beleeft u de
80’s opnieuw!

Ga mee op expeditie in ons
park en geniet van een tocht
vol stoere en wilde
avonturen!

Ervaar onze rollercoasters!
Spanning en sensatie
gegarandeerd. Durft u dit
avontuur aan?

Beleef maximaal plezier
met ‘The Party’ en geniet van
een avond om nooit te vergeten.

Trotseer uw angsten
en voel de adrenaline
stromen

Iets groots te vieren?
Met onze ‘Happy Family Day’ staat ons
hele park een dag lang tot uw beschikking.