Zinderende Zomeravonden

Dompel je onder in de zomer op 31 juli en 7, 14 en 21 augustus!

Er komen vier heerlijke woensdagen aan! Op de laatste dag van juli en de eerste drie woensdagen van augustus viert Avonturenpark Hellendoorn de zomer met de Zinderende Zomeravonden. Elke dag is het park geopend van 10.30 tot 20.00 uur. Om 15.00 uur start het Zinderende Zomeravond-programma. Met volop entertainment, de tofste attracties en sprankelende zonnestralen worden dit dagen om nooit te vergeten! Wanneer kom jij langs?

Tickets met korting

Koop nu je tickets met korting! Vroeg boeken betekent meer korting. Kom je alleen naar de Zinderende Zomeravond? Na 15:00 uur kun je gebruikmaken van het avondticket. Met het Dag- & Avondticket ben je de hele dag welkom, zowel overdag als bij de Zinderende Zomeravond.

 

Avondticket

Avondticket 

Entree na 15:00 uur
 

 • Avondticket

  Gelimiteerd aantal tickets (op=op)

  29,50
  17,95

Dag- & Avondticket

Dynamische prijs

Vroeg boeken betekent meer voordeel

 

 • Vanaf

  VROEGBOEKVOORDEEL

  29,50
  22,95

 

 

De grootste Kareltje's Discoshow ooit gegeven

Elke Zinderende Zomeravond sluiten we af met een spectaculaire Discoshow. Professor NulNix gaat samen met Kareltje en alle andere figuren die je hebt gemeet & gegreet over de hele dag een uitdaging aan! Lukt het om genoeg energie bij elkaar te dansen om de Magische lantaarn van Professor NulNix weer te laten oplichten? Het belooft de grootste Disco van Kareltje ooit te worden!

 

 

Ja! Abonnementhouders zijn de gehele dag welkom, ook tijdens de Zinderende Zomeravond. Reserveren is niet nodig. 

De Zinderende Zomeravond zal ook doorgang vinden wanneer er regen is voorspeld. Echter kan het voorkomen dat er aangepaste activiteiten zijn. 

- Kareltje's grote discoshow zal bij regen in een aangepaste versie uitgevoerd worden. Bij heverige weersomstandigheden kan de show geannuleerd of verplaatst worden. Bekijk de showtijden in de App voor actuele informatie. 

- De mini-shows en straatentertainment zullen tijdens een regenbui in aangepaste versie doorgang vinden. Bij heverige weersomstandigheden kunnen deze geannuleerd worden. Bekijk de showtijden in de App voor actuele informatie. 

Alle geldige tickets voor deze dag zijn ook geldig in de avond. De Zinderende Zomeravond start om 16:00, het park blijft geopend.

Met uitzondering van Dreumesland zijn de attracties geopend onder voorbehoud tot 20:00 uur.

Kareltje's grote discoshow bevatten special effects maar dit zal vrij minimaal zijn. Daarom verwachten wij geen problemen hierin, maar uw oplettendheid hierin is leidend.

De mini-shows bij RidderStrijd en de Discovery Club bevatten rookeffecten