Zinderende Zomeravond 23 augustus

Ook zo’n zin om heerlijk zomers te genieten in het Avonturenpark tot laat in de avond? De Zinderende Zomeravonden keren weer terug naar het Avonturenpark met een compleet nieuwe invulling. Kom maar langs… Als je durft!

Zomeravond entree

Met een regulier ticket heb je de gehele dag inclusief Zinderende Zomeravond toegang. (10:00 - 22:00 uur) Kom je alleen naar het Avonturenpark voor de Zinderde Zomeravond? Overweeg dan een avondticket aan te schaffen.

Voor een avondticket betaal je slechts €15,95 per persoon en ben je welkom vanaf 17.00 uur. Het Avondticket is beperkt verkrijgbaar i.v.m. capaciteit op = op.

Programma:

- 17:00 Sky Pirates Stuntshow
- 18:00 Zinderende Zomerparade
- 18:10 Dansfeest Zomeravond
- 19:00 Sky Pirates Stuntshow
- 19:00 Meet & Greet met Baba en Bella
- 19:00 Straatentertainment
- 20:00 Jungle Expedition met Roger
- 20:00 Meet & Greet met Baba en Bella
- 20:30 Sky Pirates Stuntshow
- 22:00 Zinderende Zomeravondshow

 

Avondticket

Avondticket 

Entree na 17:00 uur
 

 • Avondticket

  Gelimiteerd aantal tickets (op=op)

  29,50
  15,95

Dag- & Avondticket

Dynamische prijs

Vroeg boeken betekent meer voordeel

 

 • Vanaf

  VROEGBOEKVOORDEEL

  29,50
  22,95

Zinderende Zomeravondshow

Een spectaculaire afsluiting van de avond kan natuurlijk niet missen, blijf daarom in elk geval tot 22.00 uur in het park voor de nooit eerder vertoonde laser- en lichtshow. De show duurt ongeveer 15 minuten en bevat geweldige lichteffecten en muziek. Het verhaal van de show blijft nog even een verrassing, zorg dus dat je erbij bent.

⚠️Tijdens de Zinderende Zomeravondshow maken wij gebruik van lasers, strobe-lights, vuur- & rookeffecten en harde geluiden. Gasten die mogelijk gevoelig zijn voor deze effecten worden geadviseerd om de avondshow niet te bezoeken. 

 

 

 

Zomerparade

Als jij niet genoeg kan krijgen van alle attracties, maar toch alle karakters wilt spotten ben je van harte welkom om de parade te bewonderen. De parade start om 18 uur vanaf de Berghoeve en gaat door tot in het Piratengebied. Tijd voor dansjes, muziek en vooral heel veel plezier!

Entertainment

Verschillende karakters komen tijdens de Zinderende Zomeravonden op bezoek in het Avonturenpark. Avonturier Roger – die nog altijd op zoek is naar Kapitein Geelsnavel – heeft besloten zijn zoekgebied verder uit te breiden en kan jou vragen om mee te gaan op avontuur. Uiteraard is de klunzige kok Kareltje weer van de partij en kan je samen met Baba op de foto. Daarnaast zullen er nog meer nieuwe avonturiers te vinden zijn op het park!

Zomeravonden

De openingstijden van de Zinderende Zomeravonden zijn van 10:00 tot 22:00 uur. Kom extra lang genieten in Avonturenpark Hellendoorn op woensdag 2, 9. 16 en 23 augustus. 

Zomeravondshow

Om 22:00 uur sluiten wij de avond af met een spectaculaire avondshow. Op Hellendoorn muziek is er een licht- & lasershow zoals wij die nog nooit eerder hebben vertoond. 

Veelgestelde Vragen Zinderende Zomeravonden

Ja! Abonnementhouders zijn de gehele dag welkom, ook tijdens de Zinderende Zomeravond. Reserveren is niet nodig. 

De Zinderende Zomeravond zal ook doorgang vinden wanneer er regen is voorspeld. Echter kan het voorkomen dat er aangepaste activiteiten zijn. 

- De Zinderende Zomeravondshow om 22:00 zal bij regen in een aangepaste versie uitgevoerd worden. Bij heverige weersomstandigheden kan de show geannuleerd worden. Bekijk de showtijden in de App voor actuele informatie. 

- De Zomerparade zal tijdens een regenbui in aangepaste versie doorgang vinden. Bij heverige weersomstandigheden kan de zomerparade geannuleerd worden. Bekijk de showtijden in de App voor actuele informatie. 

Alle geldige tickets voor deze dag zijn ook geldig in de avond. De Zinderende Zomeravond start om 18:00, het park blijft geopend.

Met uitzondering van Dreumesland zijn de attracties geopend onder voorbehoud. 

De wachtrij van de Wild Waterval zal om 20:00 uur sluiten i.v.m. de opbouw van de Zinderende Zomeravondshow.

De Zinderende Zomeravondshow om 22:00 bevat laser- & lichteffecten. Het is daarom verstandig wanneer je last hebt van epileptische aanvallen de avondshow niet komt bekijken,. 

Alle andere activiteiten kennen geen laser- & lichteffecten.