menu
nl

Avontuurlijk uitje!

Avonturenpark Hellendoorn is een avontuurlijk gezinsuitje en is een zeer gewaardeerde bestemming voor groepen. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen attracties zijn klein, er zijn geen lange wachtrijen en er is superveel te beleven! Zo zijn er meer dan 30 attracties en shows. Voor iedere leeftijd een dag vol avontuur.

Echte durfals stappen dit jaar in Balagos – Flying Flame. De nieuwe achtbaan met heupbeugels zorgt voor een unieke belevenis. Stap maar in.. als u durft!

Gezinnen genieten van de Oldtimers en beleven een interactieve en grappige rit dwars door de Hellendoornse natuur. De kleinste avonturiers mogen de Oldtimers zelf besturen en krijgen aan het einde van de rit een rijbewijs cadeau!

Voordelige groepsarrangementen

Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij verrassende en voordelige arrangementen aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk voor meer informatie op onze website

Voorwaarden

  • Deze bon is geldig voor max. 6 personen op openingsdagen t/m 30 oktober 2022.
  • Het is een combi-formule: de korting op de entree, het smulpakket (frites met fritessaus, frikandel, pakje drinken) en het DOEboekje kan niet worden losgekoppeld.
  • U betaalt met de Uitje bon slechts €22,95* i.p.v. €35,50 na invoering van de kortingscode.
  • In week 17, 18, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 42 en 43 bedraagt de actieprijs € 23,95.