Uitnodiging Avonturenpark Hellendoorn: Ridderstrijd

Achtbaan met draaiende voertuigen

Herbeleef de strijd tegen een meedogenloze draak! Stap in je draaiende luchtstrijdwagen en laat jezelf meevoeren naar 13 meter hoogte, om onheilspellend dalend, stijgend en spinnend het parcours af te leggen. In deze nieuwste achtbaan van Avonturenpark Hellendoorn is geen rit hetzelfde!

Uitnodiging Accepteren

Leuk dat u zich wilt aanmelden voor de opening! Vul hieronder zo compleet mogelijk de aanmelding in, deze worden gecontroleerd op basis van de uitgegeven uitnodiging. 

* indicates required

Beste Drakenstrijder.

Hierbij willen wij u graag uitnodigen om als één van de eerste gasten officieel een rit te maken in onze nieuwe attractie: RidderStrijd

Op 26 april bent u vanaf 11:00 uur welkom op de exclusieve preview.

Op deze feestelijke dag ontvangen wij u met hapjes en drankjes en kunt u als eerste plaatsnemen in een zogeheten ‘luchtstrijdwagen’. Doordat deze kan draaien is iedere achtbaanrit anders en beleeft u RidderStrijd telkens weer opnieuw!

Het programma van de middag bevat méér dan alleen een rit in onze nieuwe attractie: ook de naastgelegen achtbaan Balagos en Drakennest openen de poorten.

Rond 12.00 openen wij RidderStrijd op een zeer bijzondere wijze, maar dat houden wij nog even als verrassing. Verder is er toepasselijk entertainment en serveren we heerlijke versnaperingen.

RidderStrijd

RidderStrijd is 13 meter hoog en de baanlengte bedraagt 420 meter. De achtbaan heeft draaiende voertuigen, die met bijna 50 kilometer per uur door het parcours gaan. Dit betekent dat er voor deze spectaculaire rit een minimumlengte geldt van 1.20 meter. Kinderen kleiner dan deze lengte mogen helaas niet in de achtbaan plaatsnemen, maar zijn wel van harte welkom op de feestmiddag.

RidderStrijd is het spectaculaire slotstuk van ons eigen drieluik rondom de bloeddorstige draak Balagos. Met deze nieuwe toevoeging willen we dit verhaal compleet maken en de attractieve waarde van Avonturenpark Hellendoorn een extra impuls geven.

Vooraf aanmelden is gewenst middels het formulier te vinden op deze webpagina.

Met avontuurlijke groet,
Rens-Jan van Vliet
Directeur Avonturenpark Hellendoorn