menu
nl

Op zoek naar een origineel personeelsfeest?

Dat beleeft u in Avonturenpark Hellendoorn tijdens uw personeelsfeest in Halloween stijl. In de donkere bossen van de Sallandse Heuvelrug ligt ons park, dat tijdens uw personeelsfeest in Halloween stijl is omgetoverd tot een spookachtige locatie. Beleef samen met uw collega’s “A Night Full of Adventure” tijdens het griezeligste bedrijfsevent van Nederland.

Trotseer uw angsten en voel de adrenaline stromen?

Tijdens uw feest griezelt u in spannende attracties en gaat uw hart sneller kloppen wanneer onverwachte gasten u de stuipen op het lijf jagen. Brandende pompoenen, spookachtige wezens en griezels maken het plaatje compleet. Tijdens een personeelsfeest in Avonturenpark Hellendoorn waant u zich helemaal in Halloween sfeer. Durft u het aan?

Mogelijkheden

Tijdens uw personeelsfeest in Halloween stijl is het park exclusief voor u geopend. Het feest in Avonturenpark Hellendoorn wordt geheel verzorgd op basis van uw wensen en is mogelijk vanaf 100 personen.

Live entertainment, onbeperkt genieten van hapjes en drankjes en een knallend eindfeest met dj behoren tot de vele mogelijkheden. Tijdens het feest zijn acht van onze topattracties speciaal voor u geopend. U verveelt zich geen moment!

Uw Halloween Personeelsfeest geheel verzorgd:

Park exclusief voor u geopend
Beleef 8 topattracties
Live entertainment
Onbeperkt hapjes en drankjes

Eindfeest met DJ
Entourage in Halloween stijl
Arrangement op maat

Uw Halloween personeelsfeest bij Avonturenpark Hellendoorn.

Heeft u interesse in een personeelsfeest met een griezelig thema? Wij denken graag met u mee over de invulling van deze memorabele avond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0548 659 159. Of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

liever een personeelsfeest in een ander thema?

Avonturenpark Hellendoorn biedt feesten in de thema’s ‘Back to the 80’s’, ‘Adventure Island’ en ‘Rocky Roller Coaster Ride’ vanaf 100 personen. Het exclusieve themafeest ‘The Party’ organiseren we voor gezelschappen tussen de 60 en 100 personen. Het gehele Avonturenpark staat tot uw beschikking bij het ‘Happy Family day’ arrangement. Bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijfsevent.

Ga terug in de tijd van disco,
funk en glitters. Op deze
swingende avond beleeft u de
80’s opnieuw!

Ga mee op expeditie in ons
park en geniet van een tocht
vol stoere en wilde
avonturen!

Ervaar onze rollercoasters!
Spanning en sensatie
gegarandeerd. Durft u dit
avontuur aan?

"Het was griezelig, gezellig, goed georganiseerd. Ging het gegil eerst door de geluidsbarrière vanwege het angstvallig goede acteerwerk, werd het volume daarna aangepast tijdens een knallend eindfeest."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Albert-Heijn
Albert Heijn
"De stemming kwam er goed in mede dankzij de super leuke animatie, de attracties en het goed verzorgde buffet."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Zwanenberg
Zwanenberg Food Group
''Het was een fantastisch evenement. De dag was zeer goed verzorgd, misschien wel iets TE! De reacties achteraf, maar ook op de dag zelf waren zeer positief. Bedankt voor de goede zorgen, we zijn zeer tevreden!''
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Politie-Apeldoorn
Politie Apeldoorn