Evenementen of zakelijke bijeenkomsten

Een evenement kan meerdere doeleinden hebben: Teambuilding, personeelsfeest, vergaderingen, klanten binding etc.. Waar kan dit nu beter dan in een pretpark waar alle mogelijkheden reeds aanwezig zijn. In het Avonturenpark hebben wij vele horeca mogelijkheden met verschillende zalen met o.a. schermen, projectoren en geluidsinstallaties. Tevens zijn er 2 theaters aanwezig zowel binnen als buiten met plek voor circa 500 man. 

The sky is the limit

Wij denken graag mee in een volledig dag/ avondinvulling aan de hand van de wensen. Desgewenst schakelen wij partners in om aan deze eisen te kunnen voldoen. Niets is ons te gek, daag ons maar uit. 

Uitkoop van het park

Afhankelijk van het aantal mensen is het mogelijk het park volledig of alleen de avond uit te kopen. Dit is mogelijk voor je volledige personeelsbestand alsmede ontvangen van je klanten in een volledig aangekleed park met jullie huisstijl. Wij bespreken graag de mogelijkheden, neem daarvoor contact op met tel: 0548 - 659 159 of per mail team.marketing@avonturenpark.nl

 

gastenbeoordelingen

Feestavond

Restaurant de Berghoeve wordt omgebouwd tot een waar feestpaleis met verlichting en een dj in een Dj Booth. Beleef een volledige feestavond met voorafgaand het bezoeken van enkele attracties zoals Laser-gamen in de Discovery Club of durf je een ritje in de verschillende achtbanen! Niets is ons te gek.
 

De voetjes gaan van de vloer tijdens een "Crazy" bonte avond of we organiseren tijdens de avond een spelletjes avond. Zullen we hier even over sparren?

Locatiemogelijkheden

Een unieke locatie geeft een productpresentatie, kick-off of een eenvoudige bedrijfspresentatie een extra touch. Na de presentatie in groepjes of gezamelijk nagenieten in enkele attracties die speciaal voor jullie geopend worden. 

Wij beschikken over een binnen en buiten theater met elk plek voor circa 500 man. Maar ook een vergadering of zaal met stands behoort tot de mogelijkheid. Daag ons uit om samen een dag of avond te organiseren om nooit te vergeten

Contactformulier

Wij nemen graag even contact op om al je wensen te spreken.
Groep kleiner dan 500 personen? Bekijk dan eerst onze avondarrangementen en mogelijkheden voor een dag-party.