Kindvriendelijk Halloween

In oktober en november staat Avonturenpark Hellendoorn in het teken van Halloween voor jong en oud. Heksendoorn (families met kinderen tot ca. 12 jaar) is een sfeervol evenement met prachtige aankleding, nieuwe shows, extra activiteiten en een spannend spookhuis. 

Heksendoorn 7 oktober t/m 4 november.2 spookhuis experiences &
shows en entertainment.

Naast alle extra activiteiten zijn er tijdens Heksendoorn twee spookhuis experiences. 

Odelia's Toverschool

Odelia's Toverschool is er voor alle leeftijden.

Kinderen kunnen verschillende opdrachten doen waarna zei van de vriendelijke heks een Heksendiploma krijgen

Odelia is een lieve heks en in de Heksenschool zijn geen schrikeffecten. Ouders kunnen naast de route meelopen, de soms donkere plekken kunnen griezelig zijn. 

Adviesleeftijd: Alle leeftijden
Prijs p.p.: Gratis

Horror Hotel

Diep onder de grond in het Avonturenpark is er een oud hotel dat niemand meer gebruikt. Sommige mensen zeggen dat je er nog steeds mag slapen, maar alle vorige gasten zijn weg. Durf jij naar binnen te gaan? Het is donker daarbinnen, en er zijn rare geluiden. Durf jij een kamer te reserveren?

Let op: in het Horror Hotel lopen acteurs rond. Tijdens Heksendoorn is dit spookhuis minder eng, maar het kan nog best spannend zijn. 
 

Adviesleeftijd: 9+
Prijs p.p.: € 4,00

Kareltje & Jasmijn en de Magische Vergeetmix

Bezoek tijdens Heksendoorn het Gouden Theaterpaleis en beleef de show 'Kareltje & Jasmijn en de Magische Vergeetmix'. In deze humoristische en muzikale familieshow beleven het charmante duo en hun speciale gast, Opperheks Odelia, een avontuur vol plezier. Kareltje brengt een bezoek aan Odelia in kamer 999, maar of alles wel goed zal verlopen? Ontdek het zelf!

Adviesleeftijd: alle leeftijden
Prijs p.p.: gratisElke zaterdag tijdens Heksendoorn: Odelia's Vuurwerkshow

Elke zaterdagavond tijdens Heksendoorn wordt het extra spannend wanneer de zon ondergaat met Odelia's Vuurwerkshow. Geniet op deze zaterdagen van een langere parkervaring met alle attracties en de betoverende avondsfeer.

Na de vuurwerkshow keert Odelia terug naar haar huis "de Berenboom", en zal er voldoende tijd zijn om het park te verlaten voordat de echte griezels het overnemen. Durf je het aan om te blijven voor Screams? Dat is natuurlijk mogelijk.

Odelia's Vuurwerkshow start om 19:00 uur.
 

Tip! Wil je alleen genieten van de vuurwerkshow en griezelen tijdens Screams? Koop dan een avondticket voor € 17,50


 

 

Meest Gestelde Vragen Heksendoorn

  1. Kinderen tot 12 jaar mogen tijdens Heksendoorn of Screams met Halloween kleding en/of geschminkt komen.

    • Dit betekent dat kinderen onder de leeftijd van 12 jaar welkom zijn om zich te verkleden en geschminkt te worden voor het evenement Heksendoorn of Screams tijdens Halloween. Ze kunnen in kostuum en/of met make-up komen.
  2. Het is niet toegestaan om zelf verkleed of geschminkt het park te betreden.

    • Dit betekent dat volwassenen en oudere bezoekers niet worden toegestaan om verkleed of geschminkt het park binnen te gaan. Alleen kinderen tot 12 jaar kunnen zich op die manier kleden.
  3. Er wordt geen restitutie verleend voor entreetickets wanneer toegang tot het park geweigerd wordt

Nee! Het VIP-ticket is bedoeld voor een eenmalige toegang zonder wachtrij en zonder tijdslot voor de 4 spookhuizen en de walkthroug van Screams

Let op: Voor toegang tot het park is een apart entreeticket vereist.

Spookhuis tijdsloten kunnen niet worden aangepast of geannuleerd. Er wordt geen restitutie verleend.

Eenmaal gekochte specifieke tickets voor Screams of Avondtickets kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd. Evenzo kunnen reguliere tickets met daarbij toegevoegd tickets tot spookhuizen niet worden gewijzigd of geannuleerd. Reguliere tickets zonder spookhuizen kunnen tegen een meerprijs worden gewijzigd naar een andere dag binnen dit seizoen, maar annulering is niet mogelijk.

Alle reguliere dagtickets met de juiste geldigheid kunnen ook worden gebruikt voor Screams. Je kunt zowel overdag als 's avonds blijven.

Avondtickets kunnen uitsluitend worden gebruikt na 16:00 uur.