menu
nl
de

Heksendoorn

Halloween voor jong & oud!
In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn: Halloween voor families! Tijdens Heksendoorn is het Avonturenpark aangekleed in herfstige Halloweensferen (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), daarnaast zijn er extra activiteiten en mooie spookhuizen. Alle Heksendoorn dagen draait het om onze vrolijke vogelverschrikkers, vriendelijke heksen en de sfeervolle aankleding. Opperheks Odelia verwelkomt jullie graag in oktober!

Het omgetoverde park biedt ruim 30 attracties. Met het wegvallen van de 1,5 meter en zonder testen voor toegang belooft het een mooie afsluiting van het seizoen te worden. Voor een bezoek aan Eethuis de Berghoeve is voor alle gasten van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs, in de vorm van een QR-code, verplicht. Voor de overige horeca op het Avonturenpark Hellendoorn is dit niet noodzakelijk.

Dagelijks programma

10.00 – 11.30 uur: Ontmoet Opperheks Odelia bij de entree
10.00 uur: Opening attracties
11.00 uur: Start Hi-Ha-Heksenpad (nieuw)
12.00 uur: Mini Disco bij de Donderstenen
13.00 uur: Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia
13.30 uur: Opening spookhuis (€)
14.30 uur: Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia
16.00 uur: Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia
17.00 uur: Attracties gaan sluiten, horeca sluit iets later

Extra lang geopend!

Op 16, 22, 23 en 30 oktober gaat Heksendoorn extra lang door en kun je genieten van onze unieke avondsfeer én attracties beleven in een donkere setting. Extra spannend dus!

EXTRA: deze Heksendoornavonden worden feestelijk afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 18.45 uur. Iets wat je niet wilt missen!

Let op: op deze avonden vinden de Screams horroravonden plaats vanaf 19.00 uur. Deze zijn niet geschikt voor kleine kinderen. 

 

Odelia's Toverschool

NIEUW: Opperheks leidt haar eigen toverschool in het landhuis van de Discovery Club. Om een Heksendiploma te bemachtigen, voltooien kinderen allerlei opdrachten in het magische huis van Opperheks Odelia. Zodra ze deze succesvol hebben uitgevoerd, worden ze tot hulpheks benoemd en verdienen ze een felbegeerd Heksendiploma.

Odelia’s Toverschool is een interactief parcours gericht op (kleine) kinderen. 

Kareltje en het Spookschip

NIEUW: Tijdens Heksendoorn heeft Kareltje de Kok een nieuwe, dagelijkse show in het openluchttheater. In deze spannende show betreedt de klunzige kok het verlaten piratenschip van Captain Jack en staat hem een bloedstollend avontuur te wachten..

In deze familieshow neemt Kareltje gasten mee op een enerverende reis en zullen uiteraard de nodige grapjes en liedjes niet ontbreken. 

Openingstijden

Het park is gedurende Heksendoorn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op 16/22/23/30 oktober zelfs tot 23.00 uur! Let op: vanaf 19.00 uur vinden dan de Screams horroravonden plaats. 

Het is verstandig om via de site tijdig online te reserveren. Met een online ticket kunt u een eigen gekozen tijdstip het Avonturenpark bezoeken en zelf kiezen tot hoe laat u wilt blijven. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe eng u het Heksendoornbezoek wilt maken.