menu
nl

Grootse metamorfose voor de Tornado

30 jaar: Tornado

Heropening in seizoen 2021 als Balagos – Flying Flame.

De iconische gele achtbaan van Hellendoorn. Wie kent ‘m niet? Voor vele avonturiers de allereerste “over de kop ervaring”. De 30-jarige achtbaan wordt getrakteerd op een grootse metamorfose en heropent in seizoen 2021 als Balagos en zal voor een totaal nieuwe beleving zorgen.

Nieuwe naam: Balagos

Balagos is een meedogenloze rode mannetjes draak. Hij wordt Flying Flame genoemd vanwege zijn gevreesde vuurspuwende duikvlucht.

Door zijn enorme omvang en kracht zijn velen bevreesd voor Balagos. Zijn vuuradem is zo verwoestend dat alleen de dapperste avonturiers de Flying Flame durven te trotseren.

Balagos

Nieuwe trein

Nieuwe trein met heupbeugels

30 jaar hebben we met schouderbeugels gereden. Daar komt nu verandering in. Balagos heeft namelijk een trein met heupbeugels. Hierdoor zullen de looping en de kurkentrekker intenser gaan voelen en zorgen voor een totaal andere ritbeleving.

De nieuwe trein zal gethematiseerd worden en naadloos aansluiten bij het verhaal achter Balagos. We gaan het nieuwe uiterlijk nu nog niet verklappen en verrassen u later.

Geel en Groen wordt Oranje en Zwart

De baan, pilaren en het station krijgen een ander kleurenschema. Geel en groen wordt oranje en zwart en zorgt voor een fris en nieuw uiterlijk.  Het zal een aantal weken duren maar we verheugen ons enorm op het eindresultaat.

De oranje baan staat voor vuur. Balagos wordt niet voor niets Flying Flame genoemd. De draak heeft een verwoestende vuuradem.

Nieuwe kleuren

Werkzaamheden

Benieuwd hoe de werkzaamheden vorderen? We plaatsen regelmatig foto’s. 

En nog meer...

Uiteraard hebben we nog een paar leuke verrassingen voor u in petto.

Dus houd onze Facebookpagina goed in de gaten of kom nog eens terug naar deze informatieve pagina. We verrassen u graag en hopen u allemaal in seizoen 2021 in Balagos te zien stappen.

Kom maar langs.. als u durft!