menu
nl

Verantwoord(er) eten & drinken in Avonturenpark Hellendoorn

Er is steeds meer aandacht voor  verantwoord eten & drinken. Het liefst zo gevarieerd en gezond mogelijk met biologische producten, weinig suikers en minder vet.  Tijdens een bezoek aan een pretpark hebben de meeste mensen hier minder aandacht voor. Een dagje pretpark staat immers al decennia synoniem voor een suikerspin, patatje en een ijsje. Maar dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Avonturenpark Hellendoorn zal komend seizoen veel extra opties bieden op het gebied van verantwoord eten & drinken om zo aan ieders wens te voldoen.

,,De vraag binnen ons park naar gezonde(re) voeding blijft elk seizoen groeien”, zegt Horeca Manager Christiaan Broersma van het Avonturenpark. ,,Ons assortiment wordt daarom aangevuld met o.a. biologische smoothies, maaltijdsalades en vegetarische menu’s. Zelf ben ik dol op onze vegetarische burger en op de linzensalade. Ik verwacht dat onze gasten net zo enthousiast over de smaak en kwaliteit van ons vernieuwde assortiment gaan worden als ik!”

Het familiepark telt diverse horecalocaties verspreid over het park. Van kiosken tot grote restaurants. De uitbreiding van verantwoord eten & drinken zal niet beperkt blijven tot een enkele horecalocatie op het park, maar in het gehele assortiment terug te vinden zijn. Broersma vervolgt: ,,Zo zullen wij op meerdere locaties vers fruit verkopen, biologisch ijs aanbieden en suikerarme kinderdrankjes in ons assortiment opnemen. Daarnaast zullen diverse producten te verkrijgen zijn in glutenvrije versie, zoals glutenvrije frikandellen en ijshoorntjes”.

Avonturenpark Hellendoorn timmert hard aan de weg en blijft vernieuwingen doorvoeren voor het nieuwe seizoen. Naast verantwoord(er) eten & drinken hanteert het populaire pretpark komend seizoen rookzones om jonge  bezoekers beter te beschermen tegen de verleiding van roken en de schadelijke effecten van (mee)roken. Daarnaast gaat het alle petflessen op het park inzamelen en recycelen om zo haar steentje bij te dragen aan het terugdringen van zwerfafval.