menu
nl
de

Samen uit, zeker nu

Welkom in Avonturenpark Hellendoorn
In het kader van het coronavirus werkt Avonturenpark Hellendoorn met een beperkte capaciteit. Om uw bezoek veilig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor nieuwe maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie. Bij het niet naleven van onderstaande kunnen onze medewerkers u toegang tot het park ontzeggen.

Iedereen heeft voor toegang een online ticket + reservering nodig
Reserveren op onze website is verplicht aangezien we een lager aantal gasten per dag mogen toelaten. Abonnementhouders dienen hun bezoek ook te reserveren om teleurstellingen aan de poort te voorkomen. Er zijn geen kassa’s geopend. Telefonisch kan niet worden gereserveerd.

Een test- of vaccinatiebewijs is niet nodig voor uw bezoek aan het Avonturenpark.

1,5 meter afstand
Bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers. Bezoek het Avonturenpark alleen of met uw eigen huishouden. Op het park zijn 1,5 meter markeringen aangebracht. Het is niet mogelijk de wachtrij van een attractie te verlaten i.v.m. de 1,5 meter afstand tot andere gasten. Laat te allen tijde één heel vak vrij tussen u en het gezin voor u.

Eenrichting 
Wij hanteren éénrichtingsverkeer d.m.v. een vaste looproute. In onze Avonturenpark App treft u de juiste looproute aan. Let op: bij onze waterattracties bevinden de in- en uitgang zich niet dicht bij elkaar. Dit houdt concreet in dat gasten met (niet inklapbare) buggy’s en rolstoelen om moeten lopen i.v.m. het eenrichtingsverkeer. Wij verzoeken u hier vooraf rekening mee te houden. 

Afb3

In goede gezondheid verkeren
Blijf thuis als u of iemand in uw huishouden verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging) of koorts heeft. Hoest en/of nies in uw elleboog.

Afb4

Was frequent uw handen
Op het park vindt u diverse wasstraten. Wij willen u vragen hier – vóór het gebruik van attracties – uw handen min. 20 seconden te wassen en hiervoor niet speciaal naar een toiletgebouw te gaan. Tip: neem uw eigen desinfectiemiddel mee.

Instappen per gezelschap_1000ppi_

Aangepast gebruik attracties
Onze medewerkers controleren beugels op veilige afstand en kunnen u niet assisteren met beugels en/of bij in- en uitstap. Lukt het niet om uw beugel zelf te sluiten en/of zelfstandig in en uit een attractie te stappen, dan kunt u géén gebruik maken van de attractie. Het is niet mogelijk om uw eigen zitplaats te kiezen, deze zal toegewezen worden door onze medewerkers. Uitgangspassen worden niet verstrekt.

Afb5

Pinbetalingen & Parkeren
We accepteren geen contante betalingen op het park. U wordt verzocht met pin te betalen. Uw parkeerticket is alleen online verkrijgbaar via de Avonturenpark App (alleen via mobiel) of op de website. Er zijn geen kassa’s geopend.

Gratis App
In onze gratis Avonturenpark App (aangeboden via Tap) vindt u actuele informatie, waaronder een plattegrond en het aangepaste showprogramma. Wij raden u ten zeerste aan deze voor uw bezoek te downloaden. Download de app door deze QR-code te scannen of klik op de link om de app te downloaden (alleen als u de website op mobiel bekijkt).

Het avontuur gaat beginnen!