menu
nl

Succesvol openingsweekend in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft tijdens Pasen haar nieuwe seizoen succesvol afgetrapt. Ondanks de wat mindere weersvoorspellingen wist het populaire Overijsselse pretpark meer gasten te verwelkomen dan tijdens Pasen 2017.

,,Tijdens ons openingsweekend zien we altijd veel abonnementhouders die weer staan te popelen om ons park te bezoeken”, zegt René Peul van het Avonturenpark. ,,Dat was afgelopen weekend niet anders. Onze Familie Pas wordt alsmaar populairder en dat zie je direct terug in de bezoekersaantallen. Doordat opa en oma gratis zijn bij dit abonnement,  verandert ook de leeftijdsdynamiek binnen het park. Dat vinden we uiteraard geweldig, want wij zijn bij uitstek een park voor de gehele familie.”

Recentelijk maakte het park bekend dit seizoen een strenger rookbeleid te hanteren. De reacties waren positief. Peul vervolgt: ,,Ondanks de vele complimenten die wij kregen, weet je natuurlijk niet hoe zo’n groot besluit in de praktijk echt uitpakt. Zijn onze gasten er reeds van op de hoogte? Hoe reageren rokende gasten als we ze verwijzen naar een rookzone? Gelukkig verliep dit vlekkeloos en hebben we ook van rokers positieve feedback gekregen. Iedereen is welkom in Hellendoorn. We zijn zeer verheugd dat de rookzones goed zijn ontvangen en dat rokers zich meer dan welkom voelen.”

Het succesvolle duo Kareltje & Jasmijn verzorgde tijdens Pasen hun premièreshows in het Gouden Theater Paleis. En dat bleek een schot in de roos volgens Peul. ,,Ruim 30% van onze gasten heeft tijdens ons openingsweekend de nieuwe muzikale show bezocht. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Shows & Entertainment op ons park maakt voor veel gasten hét verschil. De ruim 30 attracties bieden de leukste avonturen voor jong en oud, maar juist de afwisseling met diverse shows zorgt voor een complete beleving. Met Kareltje & Jasmijn hebben we al jaren een succesnummer in huis. Ook de nieuwe show is weer dolkomisch. Mijn kinderen en ik hebben de show direct op Eerste Paasdag bezocht en ook wij waren dolenthousiast. Vanaf 7 juli start de gloednieuwe High Dive Stuntshow ‘De Drakenridders’ en ook deze show belooft spectaculair te worden.”

Het Avonturenpark heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Het park biedt vanaf dit seizoen meer verantwoorde keuzes op het gebied van eten & drinken. Zo is het assortiment o.a. aangevuld met diverse maaltijdsalades, vegetarische menu’s, glutenvrije producten en suikerarme kinderdrankjes. Tevens draagt het park haar steentje bij aan het verzamelen van zwerfafval door plastic petflessen voortaan apart in te zamelen en te recyclen.  De nieuwe attractie ‘Bella’s Swing Paleis’ opent haar deuren in de meivakantie.

Avonturenpark Hellendoorn is het weekend van 7 en 8 april weer geopend.