menu
nl

Ontdek het familiepark

Beleef een avontuurlijke dag uit in ons familiepark. Geniet van ruim 30 attracties, vette shows en diverse horecalocaties. U kunt met uw gezelschap de hele dag doorbrengen in Avonturenpark Hellendoorn, het park is van alle gemakken voorzien.

Familiepark-Avonturenpark-Hellendoorn-wiwa

Familiepark met meer dan 30 attracties

Wat gaat u als eerste doen? Een rondje in achtbaan Balagos, waterpret in wildwaterbaan Wild Waterval of klimmen en klauteren in de 3 Geheime Torens? Avonturenpark Hellendoorn biedt volop keuze uit meer dan 30 topattracties voor jong en oud. Met uw hele familie kunt u genieten van een avontuurlijk dagje uit.

Shows voor de hele familie

Baba en/of Bella ontmoeten u graag bij de Entree of tijdens meet & greets in ons familiepark. Geef ze een dikke knuffel of ga met ze op de foto tijdens uw dagje uit.  Zin in actie? Van 10 juli t/m 29 augustus presenteert Avonturenpark Hellendoorn Sky Pirates, een spectaculaire high dive show waarbij u op het puntje van uw stoel zit.

Ruime keuze in eten en drinken

Van op avontuur gaan krijgt u trek! Avonturenpark Hellendoorn biedt een ruim aanbod in eten en drinken. Elk deel van het park heeft zijn eigen horecalocaties met volop (gezonde) keuzes. Centraal gelegen op het familiepark ligt Eethuis de Berghoeve; het grootste overdekte restaurant in Avonturenpark Hellendoorn. Hier kunt u terecht voor belegde broodjes, salades, pizza’s, pasta’s en veel meer!

In het piratengebied vindt u Kapitein Baba’s, vlakbij de Rioolrat serveert Bella de heerlijkste Mexicaanse gerechten in Bella’s Mexican Corner, aangrenzend kunt u smullen bij Bella’s Smakbar. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om (gezond) te snacken met suikerspinnen, fruit, ijsjes en meer!