Zoover

Onbeperkt op avontuur

zo vaak als je wilt

Action Label
Onbeperkt toegang
10% korting in de Winkel
Extra kortingen
10% korting horeca
Gratis parkeren
Opa & oma gratis mee
Avonturen pas 2017
€ 57, 50
VIP pas 2017
€ 72, 50
Familie pas 2017
€ 247, 50
Action Label
Onbeperkt toegang
10% korting in de Winkel
Extra kortingen
10% korting horeca
Gratis parkeren
Opa & oma gratis mee

Onbeperkt op avontuur

Stelt u zich eens voor: u gaat niet één keer, niet twee keer, maar zo vaak als u wilt in seizoen 2017! En voor slechts € 10,00 p.p. extra ontvang u ook onbeperkt toegang tot het Aquaventura Slidepark.

 

Extra voordelen

Naast een seizoen lang onbeperkt toegang tot Avonturenpark Hellendoorn ontvangt u bij alle abonnementen diverse vrijkaarten en kortingsbonnen voor andere pretparken of dierentuinen.

Bekijk hier onze extra voordelen.

 

Nieuw: Het DrakenNest!

In seizoen 2017 verwelkomen wij een nieuwe bewoonster. Haar naam is Hellendra, een gewetenloze en slechte draak. Ze is hebberig en verzot op goud en alles wat blinkt. Een enorme berg aan kostbaarheden heeft ze in de loop der jaren veroverd en verzameld bij haar DrakenNest. Op haar rooftochten is ze meedogenloos. Niemand kan haar stoppen. Zelfs de dapperste ridders heeft ze verslagen. Overal rond haar nest vind je materialen van gesneuvelde ridders. Zwaarden, schilden, speren en helmen. Hellendra koestert ze haar trofeeën.

 
Image
Image
 

Om haar goudberg te laten groeien moet Hellendra steeds verder weg. Al het goud in Hellendoorn heeft ze al. Ze moet dus alsmaar langer haar nest met drakeneieren alleen laten. En dat heeft de mensen uit de omgeving op een ingenieus idee gebracht... Onder het nest met drakeneieren hebben ze een machine gebouwd. Deze machine kan het nest laten wiegen, waardoor het warmte opwekt. Door deze warmte komen de eieren sneller uit. Hopelijk sneller dan Hellendra terug is van haar duistere rooftochten.

Zou het lukken om de eieren tijdig te laten uitkomen en de drakenjongen te temmen? 

Bestel je abonnement online
Avonturen Pas
 
VIP Pas
 
Familie Pas

Familie Pas; op avontuur met de hele familie!

Met het gehele gezin onbeperkt op avontuur naar Avonturenpark Hellendoorn. En opa en oma mogen gratis mee op vertoon van de Familie Pas en een geldig legitimatiebewijs.  Opa en oma mogen ook alleen met de kleinkinderen ons park bezoeken (Belangrijk is dat er één persoon met een geldige Familiepas met opa en oma mee is). Op de Familie Pas mogen maximaal 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen (daarnaast mogen er maximaal 4 grootouders gratis mee). 

Onbeperkt avontuur, voor het gehele gezin en ook nog eens super voordelig!

Familie Pas

Upgrade met onbeperkt Aquaventura Slidepark

Upgrade uw abonnement voor slechts € 10,00 per persoon en ontvang onbeperkt toegang tot het Aquaventura Slidepark!

Aquaventura Slidepark opent vanaf begin juni 2017 haar deuren voor een nieuw seizoen en zal geopend zijn t/m midden september. Openingstijden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Met 11 spetterende waterglijbanen en een waterspeelplaats is het Aquaventura Slidepark leuk voor jong & oud!

bestel je abonnement