Onbeperkt op avontuur

zo vaak als je wilt

Action Label
Onbeperkt toegang
10% korting in de Winkel
Extra kortingen
10% korting horeca
Gratis parkeren
Opa & oma gratis mee
Avonturen pas 2017
€ 57, 50
€ 55, 00
VIP pas 2017
€ 72, 50
€ 70, 00
Familie pas 2017
€ 247, 50
€ 210, 00
Action Label
Onbeperkt toegang
10% korting in de Winkel
Extra kortingen
10% korting horeca
Gratis parkeren
Opa & oma gratis mee

Onbeperkt op avontuur

Stelt u zich eens voor: u gaat niet één keer, niet twee keer, maar zo vaak als u wilt in seizoen 2017! En voor slechts € 10,00 p.p. extra ontvang u ook onbeperkt toegang tot het Aquaventura Slidepark.

 

Extra voordelen

Naast een seizoen lang onbeperkt toegang tot Avonturenpark Hellendoorn ontvangt u bij alle abonnementen diverse vrijkaarten en kortingsbonnen voor andere pretparken of dierentuinen.

Bekijk hier onze extra voordelen.

 

 

Nieuwe attractie!

In seizoen 2017 openen wij een groot nieuw avontuur! Onze avonturiers kunnen komend seizoen genieten van de allereerste Mega Disk’O in Nederland! De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer schommelende schijf op een hoge halfpipe van rails met zitjes aan de buitenkant. Een bijzondere familieattractie die in Nederland dus nog niet te vinden is.

 
Image

Nieuw avontuur!

Bestel je abonnement online
Avonturenpas
 
VIP Pas
 
Familiepas

Familie Pas; op avontuur met de hele familie!

Met het gehele gezin onbeperkt op avontuur naar Avonturenpark Hellendoorn. En opa en oma mogen gratis mee op vertoon van de Familie Pas en een geldig legitimatiebewijs.  Opa en oma mogen ook alleen met de kleinkinderen ons park bezoeken (Belangrijk is dat er één persoon met een geldige Familiepas met opa en oma mee is). Op de Familie Pas mogen maximaal 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen (daarnaast mogen er maximaal 4 grootouders gratis mee). 

Onbeperkt avontuur, voor het gehele gezin en ook nog eens super voordelig!

Familie Pas

Upgrade met onbeperkt Aquaventura Slidepark

Upgrade uw abonnement voor slechts € 10,00 per persoon en ontvang onbeperkt toegang tot het Aquaventura Slidepark!

Aquaventura Slidepark opent vanaf begin juni 2017 haar deuren voor een nieuw seizoen en zal geopend zijn t/m midden september. Openingstijden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Met 11 spetterende waterglijbanen en een waterspeelplaats is het Aquaventura Slidepark leuk voor jong & oud!

bestel je abonnement