Zoover

Onbeperkt op avontuur

zo vaak als je wilt

Action Label
Onbeperkt toegang
10% korting in de Winkel
Extra kortingen
10% korting horeca
Gratis parkeren
Opa & oma gratis mee
Avonturen pas 2018
€ 57, 50
€ 55, 00
VIP pas 2018
€ 72, 50
€ 70, 00
Familie pas 2018
€ 247, 50
€ 210, 00
Action Label
Onbeperkt toegang
10% korting in de Winkel
Extra kortingen
10% korting horeca
Gratis parkeren
Opa & oma gratis mee

Onbeperkt op avontuur

Stelt u zich eens voor: u gaat niet één keer, niet twee keer, maar zo vaak als u wilt in seizoen 2018! En voor slechts € 10,00 p.p. extra ontvang u ook onbeperkt toegang tot het Aquaventura Slidepark.

 

Extra voordelen

Naast een seizoen lang onbeperkt toegang tot Avonturenpark Hellendoorn ontvangt u bij alle abonnementen diverse vrijkaarten en kortingsbonnen voor andere pretparken of dierentuinen.

Bekijk hier onze extra voordelen.

Nieuw in 2017: Het DrakenNest!

In seizoen 2017 verwelkomden wij een nieuwe bewoonster. Haar naam is Hellendra, een gewetenloze en slechte draak. Ze is hebberig en verzot op goud en alles wat blinkt. Een enorme berg aan kostbaarheden heeft ze in de loop der jaren veroverd en verzameld bij haar DrakenNest. Op haar rooftochten is ze meedogenloos. Niemand kan haar stoppen. Zelfs de dapperste ridders heeft ze verslagen. Overal rond haar nest vind je materialen van gesneuvelde ridders. Zwaarden, schilden, speren en helmen. Hellendra koestert ze haar trofeeën.

 
Image
Bestel je abonnement online
Avonturenpas
 
VIP Pas
 
Familiepas

Familie Pas; op avontuur met de hele familie!

Met het gehele gezin onbeperkt op avontuur naar Avonturenpark Hellendoorn. En opa en oma mogen gratis mee op vertoon van de Familie Pas en een geldig legitimatiebewijs.  Opa en oma mogen ook alleen met de kleinkinderen ons park bezoeken (Belangrijk is dat er één persoon met een geldige Familiepas met opa en oma mee is). Op de Familie Pas mogen maximaal 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen (daarnaast mogen er maximaal 4 grootouders gratis mee). 

Onbeperkt avontuur, voor het gehele gezin en ook nog eens super voordelig!

Familie Pas

Upgrade met onbeperkt Aquaventura Slidepark

Upgrade uw abonnement voor slechts € 10,00 per persoon en ontvang onbeperkt toegang tot het Aquaventura Slidepark!

Aquaventura Slidepark opent vanaf begin juni 2018 haar deuren voor een nieuw seizoen en zal geopend zijn t/m midden september. Openingstijden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Met 11 spetterende waterglijbanen en een waterspeelplaats is het Aquaventura Slidepark leuk voor jong & oud!

bestel je abonnement