Zoover

Op zoek naar een avontuurlijk dagje uit voor een schoolreisje voor het voortgezet onderwijs? Bij Avonturenpark Hellendoorn beleven de leerlingen met 30 attracties en het Aquaventura Slidepark een avontuurlijk schoolreisje. 

Schoolreisje voortgezet onderwijs

Avonturenpark Hellendoorn biedt voor het voortgezet onderwijs een orginele plek als schoolreisbestemming. De durfals kunnen zich wagen aan de Tornado (de achterbaan over de kop), de Tarantula Magnetica of de Montezuma's Revenge. Voor de stoere leerlingen zijn er ook genoeg attracties, neem bijvoorbeeld de Sungai Kalimantan, De WildWaterVal of Piraat Enterhaak. Er is genoeg te beleven voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. 

 
Schoolreisje voortgezet onderwijs

schoolreisje voortgezet onderwijs
 

Aquaventura Slidepark

Naast de 30 attracties biedt Avonturenpark Hellendoorn ook het waterpark: Aquaventura Slidepark. 11 glijbanen vol waterplezier! Het Slidepark is bij de te boeken voor een schoolreisje voor het voortgezet onderwijs voor slechts €2,- per persoon (Normaal €3,00 per persoon). Het Aquaventura Slidepark is geopend van begin juni tot halverwege september onder voorbehoud van de weersomstandigheden. 


Tarieven

Het Avonturenpark biedt scholen een speciale prijs aan om het park te bezoeken. De tarieven voor alleen entree bedragen €11,95 per persoon (Normaal €22,50 p.p.) Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen voor schoolreisjes. Meer informatie over deze arrangementen kunt u hier vinden. 


Reserveren

Wilt u uw schoolreisje voor het voortgezet onderwijs reserveren? Dan kan door te bellen met 0548 - 659 159 of via onderstaand formulier. Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 27 maart t/m 30 oktober 2016. Let op: op enkele doordeweekse dagen is het park gesloten.   

schoolreisje voortgezet onderwijs