Zoover

Avonturenpark Hellendoorn biedt voor alle klassen van de basisschool en de lagere klassen van het voortgezet onderwijs een leuk schoolreisje aan. Bent u woonachtig in de provincie Gelderland dan ligt Avonturenpark Hellendoorn op een ideale afstand. 


Schoolreisje Avonturenpark Hellendoorn

Dit jaar bestaat het park 80 jaar! Ideaal om uw schoolreisje te plannen naar Avonturenpark Hellendoorn. Met een klein budget kunt u toch een superspannend en compleet schoolreisje bij ons organiseren voor uw leerlingen. Bekijk hier de verschillende arrangementen en de bijhoorde prijzen voor uw ideale schoolreisje.

 
Schoolreisje Gelderland

Locatie schoolreisje

Een schoolreisje vanuit de provincie Gelderland naar Avonturenpark Hellendoorn is dichterbij dan je denkt. Het park bevindt zich in een bosrijke omgeving. Op naar het avontuur! Plan uw reis van te voren via onze geïntegreerde routeplanner.


Schoolreisje Gelderland
 

Aquaventura Slidepark

Het Aquaventura Slidepark is een apart gedeelte binnen het park. Het is een outdoor slidepark met 11 spectaculaire waterglijbanen en een waterspeelpark. Waterpret voor jong en oud! Ideaal om aan uw schoolreisje toe te voegen. Scholen betalen slechts €2,- extra om gebruik te maken van het Slidepark (normaal €3,-). Het Slidepark is geopend vanaf 2 juni tot 13 september 2016*.

*Avonturenpark Hellendoorn kan besluiten het Slidepark niet open te doen vanwege de weersomstandigheden. 


Wilt u meer informatie of reserveren voor een schoolreis? Neem dan contact op via 0548 - 659 159 of vul het reserveringsformulier in. 

Schoolreisje Gelderland