Zoover

Op zoek naar geweldig schoolreisje voor basisscholen? Dan bent u bij Avonturenpark Hellendoorn aan het juiste adres. Voor alle klassen van de basisschool is er volop avontuur te beleven in het park. 

Schoolreisje voor basisscholen
 

Schoolreisje basisschool

Avonturenpark Hellendoorn is leuk voor jong en oud! Voor de lage klassen (groep 1 en 2) van de basisschool hebben wij het speciale gebied Dreumesland in het park. Hier kunnen de kinderen tot 1.20 meter genieten van verschillende attracties. De kinderen kunnen de lucht in met het Avonturenrad, op de rug van een zwaan varen over een vijver in de Zwanenmolen, een ritje maken in een coole vrachtwagen, zelf een vliegtuig besturen, een ritje maken op de rug van een paard of plaatsnemen in de draaimolen. Ook voor de allerkleinsten van de basisschool is er op een schoolreisje dus genoeg te doen! 


Arrangementen schoolreisje basisschool

Voor de basisschool hebben wij speciale schoolreisprijzen. Naast toegang tot het park hebben wij ook lekkere menu's voor de kinderen. Wilt umeer informatie over de verschillende arrangementen dan kunt u hier kijken. Daarnaast denken wij ook een de begeleiders en bieden wij een onbeperkte koffiemok aan voor slechts €5,50. Er zijn genoeg mogelijkheden in ons park om een schoolreisje voor de basisschool tot een succes te maken. 


Aquaventura Slidepark

Ook de hogere klassen van de basisschool kunnen zich prima vermaken met een schoolreisje bij ons in het park. Naast de stoere attracties kunnen zij glijden in Aquaventura Slidepark. Het Slidepark biedt 11 glijbanen en een waterspeelplek. Volop waterplezier! Het Slidepark is geopend van begin juni t/m 13 september 2016. Als basisschool betaalt u voor het Aquaventura Slidepark €2,- per persoon (Normaal €3,- per persoon). Ideaal om als basisschool het schoolreisje mee af te wisselen. 

 
Aquaventura Slidepark

Reserveren

Wilt u meer informatie over een schoolreisje voor de basisschool of wilt u een schoolreisje reserveren dan kunt u contact opnemen met 0548 - 659 123. Of u kunt ons contactformulier invullen via onderstaande button. 

Reserveren schoolreisje