Zoover

Het avontuurlijkste schoolreisje

Avonturenpark Hellendoorn is niet voor niets één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland. Het park biedt met ruim 30 attracties voor elk wat wils, voor jong en oud. 

Met een klein budget toch een superspannende en complete schoolreis organiseren voor de leerlingen in 2019?

Het kan in Avonturenpark Hellendoorn!

Nu met meer dan 50% korting op de reguliere entreeprijs. Kijk hieronder voor een overzicht van alle prijzen, arrangementen en mogelijkheden:

 
Image

op avontuur!

Schoolreistarieven 2019   Prijzen

Alleen entree
Reguliere entreeprijs aan de kassa voor particulieren is €24,50

 

€11,95*

Arrangement A
Entree + frites met fritessaus

 

€13,45*

Arrangement B 
Entree + frites met fritessaus + kinderfrikandel

 

€13,95*

Arrangement C
Entree + frites met fritessaus + kinderfrikandel + pakje Capri Sun

 

€14,75*

*VROEGE VOGEL KORTING
Boek voor 15 maart 2019 en maak gebruik van bovenstaande tarieven. Vanaf 16 maart 2019 gelden de reguliere schoolreis tarieven.
 

Reserveer uw schoolreis 2019 direct online of neem tijdens kantooruren contact op met Team Schoolreizen, tel. 0548 - 659 159. Een heerlijk dagje uit voor de kinderen en een onbezorgde dag voor de begeleiders. 

Komt u met een klas of groep die speciale zorg nodig heeft? Avonturenpark Hellendoorn wil kinderen met een beperking een leuke en veilige dag uit bezorgen in het park.

Wij verzoek u daarom telefonisch contact op te nemen met onze afdeling reserveringen in plaats van een online reservering te maken. Het team reserveringen is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via 0548 659 159. 

Online reserveren

Veel vernieuwingen in 2019

Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in seizoen 2019 uit met de komst van maar liefst twee nieuwe attracties. Eén van de attracties wordt gebouwd, naast Bella's Swingpaleis, in Dreumesland. De tweede nieuwe en 'knallende' attractie wordt gebouwd in het piratengebied en is geschikt voor kinderen, ouders en grootouders.
 
Dit wil je niet missen!
 

Met de klas in 2019 naar Aquaventura slidepark voor € 2,50 p.p.

De schoolreis kan uitgebreid worden met een bezoek aan het Aquaventura slidepark. Aquaventura slidepark is een gebied met 11 waterglijbanen met:

 • een waterspeelplaats met 11 waterglijbanen
 • 3 speciale kinderglijbanen (lengte-eis minimaal 1.00 mtr, maximaal 70 kg)
 • 6 spannende glijbanen (lengte-eis minimaal 1.10 mtr)
 • 2 spectaculaire glijbanen (lengte-eis minimaal 1.20 mtr)

Het slidepark is te reserveren voor schoolreizen in seizoen 2019 en opent op schoolreisdagen van 13.00 uur tot 15.00 uur (mits het weer dit toelaat).

Voor (gecombineerde) schoolgroepen vanaf 300 personen kunnen wij het slidepark op aanvraag ook openstellen in mei (mits het weer dit toelaat).

 
Image

Kom sliden!


Overige opties

Naast onze voordelige arrangementen kunnen we u ook de volgende opties aanbieden:

Wat dacht u bijvoorbeeld van onbeperkt koffie of thee voor de begeleiders? U ontvangt bij aankomst een beker die gedurende de dag onbeperkt bijgevuld mag worden met koffie of thee. De beker mag aan het einde van de dag mee als aandenken aan de schoolreis.

Voor de meest voorkomende allergieen en dieten kunnen we tegen een geringe meerprijs een alternatieve snack aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie. 

Overige opties  
Onbeperkt koffie/thee voor begeleiders € 5,75
Pakje Capri-Sun € 1,30
Waterijsje € 1,00
Softijs met dip € 2,00
Suikerspin € 2,00
Gevulde slushyard € 3,95
 • Schoolreisprijzen zijn geldig op werkdagen en niet op feest/weekenddagen of tijdens nationale vakantieperiodes.
 • Begeleiders van de scholieren betalen eveneens de schoolreisprijzen.
 • Schoolreizen en bijbehorende arrangementen dienen minimaal een week van tevoren gereserveerd te worden.
 • Wijzigingen kunnen uiterlijk één week van tevoren tijdens kantooruren worden doorgeven via info@avonturenpark.nl of 0548 659 159.
 • Op de dag van bezoek kunnen verschillen in het gereserveerde aantal personen nog gewijzigd worden tot een maximaal verschil van 5 personen. Is het aantal echter met meer dan 5 personen gedaald en zijn er voor deze personen wel menu’s/arrangementen gereserveerd, dan kan Avonturenpark Hellendoorn hiervoor onkosten in rekening brengen.
 • Op de dag van bezoek, hoort u bij aankomst bij de entree waar en wanneer de arrangementen gezamenlijk afgehaald kunnen worden.
 • De schoolreis dient vooraf betaalt te worden. Hiervoor ontvangt u na het reserveren van de schoolreis een factuur per e-mail. Mochten er nog wijzigingen zijn op de dag van bezoek dan wordt dit na binnenkomst verrekend bij de kassa. 
 • Wij verzoeken de chauffeurs zich te melden bij de groepskassa. Zij hebben gratis entree en ontvangen twee consumptiebonnen voor een kop koffie/thee/cappuccino en twee Baba's munten (ter waarde van € 1,00), die in te wisselen zijn bij elk verkooppunt in het park.
 • Schoolreizen worden bevestigd via e-mail.