Zoover
Loading background image

Halloween voor families t/m 30 oktober 2016

Houdt u van griezelen? Bezoek dan op openingsdagen van 2 oktober t/m 30 oktober Heksendoorn, het Halloween evenement voor families! Opperheks Odelia is een maand lang de baas van het park en heeft het hele park aangekleed met pompoenen, bezems en andere griezelige attributen. Daarnaast zijn er leuke extra's voor jong en oud. Kinderen t/m 12 jaar mogen zelfs verkleed naar het park komen. Dit jaar biedt Heksendoorn tal van vernieuwingen!

Online Familie korting bij Heksendoorn

Kom griezelen met de hele familie, bekijk de spannende shows en begroet persoonlijk Opperheks Odelia tijdens Heksendoorn. Bestel nu online veilig en snel uw tickets voor Heksendoorn. 

Bestel nu je online tickets

 
Heksendoorn

Het Horror Hotel
 

Het Horror Hotel

Avonturenpark Hellendoorn opent tijdens Heksendoorn 2016 de deuren van een nieuw ondergronds spookhuis! In Het Horror Hotel heeft zich de afgelopen jaren niemand meer uitgecheckt.... Samen binnenstappen, door smalle gangetjes en donkere ruimtes, op zoek naar de uitgang. Maar pas op voor de griezels en angstaanjagende taferelen… Durft u in te checken?

Kaartjes à € 2,00 zijn verkrijgbaar bij de entreekassa's en informatiebalie in het park. Om de wachttijd te beperken geeft een kaartje eenmalig toegang in een tijdvak van 15 minuten. Het spookhuis is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 


Kareltje & Jasmijn
en de trollenkamer

Het Gouden Theater is het domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij een nieuwe Heksendoornshow opvoeren. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij komische avonturen. In de gloednieuwe show gaan Kareltje & Jasmijn samen met Opperheks Odelia spetteren in de zwembadkamer. Alleen hebben ze het verkeerde kamernummer genoteerd. Wat speelt zich in deze verkeerde kamer af? Hoe gaat dit aflopen? De fonkelnieuwe show van Kareltje & Jasmijn is te zien in het Gouden Theater Paleis vlakbij de ingang van Avonturenpark Hellendoorn.

Showtijden "Kareltje en Jasmijn en de Trollenkamer":
14.00, 16.00 en 19.00* uur
* = op 15, 22 en 29 oktober als de attracties tot 20.00 uur geopend zijn.

 
Kareltje & Jasmijn

De Verborgen Schat
 

De Verborgen schat


De Maya’s zijn vertrokken en de tempel ligt er verlaten bij. Er staan overal speren met doodshoofden en skeletten. De Maya’s waren duidelijk toch niet zo’n prettig volk. In de tempel blijkt een schat van de Maya’s verborgen te liggen. Een mooie kans voor Roger en Roos om op avontuur te gaan. Het gaat alleen niet zoals ze gehoopt hadden. Zullen Roger en Roos de schat vinden?

Deze buitenshow is dagelijks te zien naast de Sungai Kalimantan om 13.00, 15.00 , 17.00 en 19.30* uur. 
* = op 15, 22 en 29 oktober als de attracties tot 20.00 uur geopend zijn.


Screams

Op vrijdagavond 21 oktober verandert het gezellige familiepark in een doodeng park voor iedereen van 12 jaar en ouder die wel houdt van het betere griezelwerk. Op diverse plekken in het park zijn scare zones ingericht, er lopen tientallen griezels en horrorkarakters los in het park en de heftigste attracties zijn geopend. Ook het personeel lijkt deze avond getroffen te zijn door iets raars, want ook zij zien er ineens anders uit en gedragen zich niet zoals normaal.. De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Kom maar langs.. als je durft!

Bestel nu je online tickets

 
Screams

 

Heksendoornavonden!

Beleef samen een griezelig avontuur in het donker op zaterdag 15, 22 of 29 oktober 2016. Vinden uw kinderen de griezels iets te spannend? Met de toverstaf (verkrijgbaar op het park) zullen alle griezels ze met rust laten! De avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.15 uur. Na de vuurwerkshow staat de gasten nog een spannende verrassing te wachten…

De attracties zijn geopend tot 20:00 uur, de WildWaterval zal eerder sluiten in verband met de opbouw van de vuurwerkshow*.

*Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten om de openingstijden aan te passen en de vuurwerkshow te annuleren.


Vrolijke Vogelverschrikkers 

De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen. Ze helpen uw kinderen met instappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1.20 meter met 7 attracties en is tot 17.00 uur geopend. Daarnaast zijn de Vrolijke Vogelverschrikkers vanaf 15 oktober te vinden in het speciale maïsdoolhof waar leuke prijsjes zijn te winnen. 

Gratis oppasservice voor de kleintjes

U wilt naar het Horror Hotel, maar dit kan niet omdat uw kinderen er te jong voor zijn of er niet in willen? Geen probleem. In Dreumesland vindt u de oppasdienst waar kinderen kunnen spelen onder begeleiding terwijl u aan het griezelen bent. Vraag bij de Informatiebalie naar de openingstijden van de oppasdienst.

 
Vrolijke Vogelverschikker

Odelia s Toverstaf
 

Odelia's Toverstafje

Vindt uw kind het best een beetje spannend allemaal? Schaf dan voor slechts €3,50 Odelia's Toverstafje aan in bijv. De Winkel. Met Odelia's Toverstafje houdt uw kind de griezels op afstand en kan uw kind zijn/haar eigen spanning bepalen. Let op: het Toverstafje werkt niet in Het Horror Hotel en tijdens Screams. 


Openingsdagen en - tijden Heksendoorn


Online tickets met korting

Kom griezelen, bekijk de spannende shows en begroet persoonlijk Opperheks Odelia tijdens Heksendoorn. Bestel nu online veilig en snel uw persoonlijke tickets voor Heksendoorn.

Bestel nu je online tickets

 
Heksendoorn