Heksendoorn: Halloween voor families


100.000ste bezoeker Zeeleeuwenshow in Avonturenpark Hellendoorn


Eerste Zinderende Zomeravond groot succes

Eerste Zinderende Zomeravond van 2015

in Avonturenpark Hellendoorn groot succes

Vele bezoekers genoten van een extra lange zomerdag vol avontuur en shows

Woensdag, 22 juli jl, vond de eerste Zinderende Zomeravond van 2015 plaats in Avonturenpark Hellendoorn. Het Avonturenpark was op deze dag van 10:00 uur tot 22:00 uur geopend en de dag is afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Vele bezoekers genoten van de meer dan 30 attracties, het slidepark Aquaventura, een extra show van Kareltje & Jasmijn en de extra Zeeleeuwenshow. Deze zomer vinden de Zinderende Zomeravonden plaats op woensdag 29 juli, 5 en 12 augustus 2015.

Bezoekers kunnen extra lang genieten van alles wat Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft op woensdag 29 juli,5 en 12 augustus. Naast de langere openingstijden van de attracties is er ook een extra Zeeleeuwenshow en voeren Kareltje en Jasmijn een extra show op van hun komische voorstelling Kareltje & Jasmijn en de Geheime Verjaardag. Waterratten kunnen nog langer spetteren in Aquaventura, dat tot 19.30 geopend is. De Zinderende Zomeravonden worden om 21:45 uur afgesloten met een knallende vuurwerkshow.

De attracties sluiten om 21:30 uur. De Wild Waterval en Dreumesland sluiten rond 19.30 uur in verband met de opbouw van de vuurwerkshow.


Extra lang genieten op de Zinderende Zomeravonden


Slidepark vanaf 4 juni dagelijks geopend


Avontuurlijke meivakantie gestart


Neem je volle spaarkaart mee naar Hellendoorn!


De Familie Pret Cheque is verstuurd!


Heksendoorn is dit jaar meer dan ooit een leuke uitje voor het hele gezin

Zaterdag 11 oktober is het weer griezelen geblazen tijdens Heksendoorn, de jaarlijks terugkerende griezelig spannende themaweken in Avonturenpark Hellendoorn.


Maak je op voor spannende dagen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens het griezelige evenement Heksendoorn

Houd jij van griezelen? Kom dan tussen 11 oktober en 26 oktober naar Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. Opperheks Odelia krijgt twee weken de leiding over het park dat dan het domein is van heksen en andere griezelige figuren.