[Menu-2]

Heksendoorn is dit jaar meer dan ooit een leuke uitje voor het hele gezin

Zaterdag 11 oktober is het weer griezelen geblazen tijdens Heksendoorn, de jaarlijks terugkerende griezelig spannende themaweken in Avonturenpark Hellendoorn.


Maak je op voor spannende dagen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens het griezelige evenement Heksendoorn

Houd jij van griezelen? Kom dan tussen 11 oktober en 26 oktober naar Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. Opperheks Odelia krijgt twee weken de leiding over het park dat dan het domein is van heksen en andere griezelige figuren.


Sprongen van duizelingwekkende hoogtes op trampolines en in het water

Van zaterdag 5 juli t/m zondag 31 augustus is een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn extra spannend met de spectaculaire en duizelingwekkende zomershow: De Clown City Stuntshow.


Avonturenpark Hellendoorn organiseert BOYS & GIRLS WEEKEND

In het weekend van 14 en 15 juni is het dubbel feest in Avonturenpark Hellendoorn! Niet alleen kun je je lol op in alle te gekke attracties, ook organiseert het pretpark dan een uniek Boys & Girls weekend. 


Geslaagde doldwaze Ome Opa Dag in Avonturenpark Hellendoorn

Afgelopen zaterdag vond in Avonturenpark Hellendoorn een unieke en doldwaze Ome Opa Dag plaats ter gelegenheid van de première van de gelijknamige Cartoon Network serie.


Avonturenpark Hellendoorn opent door het mooie weer donderdag 22 mei a.s. Aquaventura slidepark

Avonturenpark Hellendoorn opent op donderdag 22 mei a.s. vervroegd haar waterslidepark Aquaventura Slidepark. Vanaf 13:00 uur kunnen bezoekers, naast alle attracties in het park, ook genieten van de maar liefst 11 spectaculaire waterglijbanen.


Unieke, bizarre en doldwaze Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn

Iedere familie kent wel een bijzonder familielid waar men een speciale band mee heeft: de gekke, eeuwige optimistische oom, of de opa, die altijd in is voor een geintje. Heb jij ook zo’n oom of opa? Kom dan samen op zaterdag 24 mei naar Avonturenpark Hellendoorn voor de Ome Opa dag. 


Avonturenpark Hellendoorn opent 24 mei haar deuren voor de pleegzorgdag

Avonturenpark Hellendoorn organiseert op zaterdag 24 mei a.s. in samenwerking met Jarabee, Pactum en Trias Jeugdhulp een Pleegzorgdag voor de pleeggezinnen van Overijssel, als blijk van waardering. Inmiddels hebben ruim 1.600 mensen zich aangemeld. 


Avonturenpark Hellendoorn opent haar deuren op 12 april voor de jaarlijkse Auti-Doe-Dag

Avonturenpark Hellendoorn organiseert op zaterdag 12 april 2014 in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme een Auti-Doe-Dag. Tijdens deze dag is het park exclusief geopend voor mensen met autisme en hun familie.


Geniet van een nieuw seizoen vol avontuur in Avonturenpark Hellendoorn

 

Op 18 april opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor een gloednieuw seizoen vol avontuur.  Je kunt je lol weer op met de meer dan 30 attracties, een belevenis voor jong en oud!