Slidepark vanaf 4 juni dagelijks geopend


Avontuurlijke meivakantie gestart


Neem je volle spaarkaart mee naar Hellendoorn!


De Familie Pret Cheque is verstuurd!


Heksendoorn is dit jaar meer dan ooit een leuke uitje voor het hele gezin

Zaterdag 11 oktober is het weer griezelen geblazen tijdens Heksendoorn, de jaarlijks terugkerende griezelig spannende themaweken in Avonturenpark Hellendoorn.


Maak je op voor spannende dagen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens het griezelige evenement Heksendoorn

Houd jij van griezelen? Kom dan tussen 11 oktober en 26 oktober naar Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. Opperheks Odelia krijgt twee weken de leiding over het park dat dan het domein is van heksen en andere griezelige figuren.


Sprongen van duizelingwekkende hoogtes op trampolines en in het water

Van zaterdag 5 juli t/m zondag 31 augustus is een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn extra spannend met de spectaculaire en duizelingwekkende zomershow: De Clown City Stuntshow.


Avonturenpark Hellendoorn organiseert BOYS & GIRLS WEEKEND

In het weekend van 14 en 15 juni is het dubbel feest in Avonturenpark Hellendoorn! Niet alleen kun je je lol op in alle te gekke attracties, ook organiseert het pretpark dan een uniek Boys & Girls weekend. 


Geslaagde doldwaze Ome Opa Dag in Avonturenpark Hellendoorn

Afgelopen zaterdag vond in Avonturenpark Hellendoorn een unieke en doldwaze Ome Opa Dag plaats ter gelegenheid van de première van de gelijknamige Cartoon Network serie.


Avonturenpark Hellendoorn opent door het mooie weer donderdag 22 mei a.s. Aquaventura slidepark

Avonturenpark Hellendoorn opent op donderdag 22 mei a.s. vervroegd haar waterslidepark Aquaventura Slidepark. Vanaf 13:00 uur kunnen bezoekers, naast alle attracties in het park, ook genieten van de maar liefst 11 spectaculaire waterglijbanen.