Zoover

(Bij)Banenmarkt 1 maart


Avonturenpark Hellendoorn verwelkomt twee nieuwe attracties in 2019!

Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in seizoen 2019  verder uit met de komst van maar liefst twee nieuwe attracties.


Officieel Statement inzake Screams en Heksendoorn


Met de voetjes van de vloer in Bella`s Swing Paleis!

Nieuwe muzikale attractie in Avonturenpark Hellendoorn.

Feestelijke opening zaterdag 28 april om 14.00 uur!


Succesvol openingsweekend in Hellendoorn


Verantwoord(er) eten & drinken in Avonturenpark Hellendoorn

VERANTWOORD(ER) ETEN & DRINKEN
IN AVONTURENPARK HELLENDOORN!


Er is steeds meer aandacht voor  verantwoord eten & drinken. Het liefst zo gevarieerd en gezond mogelijk met biologische producten, weinig suikers en minder vet.  Tijdens een bezoek aan een pretpark hebben de meeste mensen hier minder aandacht voor. Een dagje pretpark staat immers al decennia synoniem voor een suikerspin, patatje en een ijsje. Maar dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Avonturenpark Hellendoorn zal komend seizoen veel extra opties bieden op het gebied van verantwoord eten & drinken om zo aan ieders wens te voldoen.

,,De vraag binnen ons park naar gezonde(re) voeding blijft elk seizoen groeien”, zegt Horeca Manager Christiaan Broersma van het Avonturenpark. ,,Ons assortiment wordt daarom aangevuld met o.a. biologische smoothies, maaltijdsalades en vegetarische menu’s. Zelf ben ik dol op onze vegetarische burger en op de linzensalade. Ik verwacht dat onze gasten net zo enthousiast over de smaak en kwaliteit van ons vernieuwde assortiment gaan worden als ik!”

Het familiepark telt diverse horecalocaties verspreid over het park. Van kiosken tot grote restaurants. De uitbreiding van verantwoord eten & drinken zal niet beperkt blijven tot een enkele horecalocatie op het park, maar in het gehele assortiment terug te vinden zijn. Broersma vervolgt: ,,Zo zullen wij op meerdere locaties vers fruit verkopen, biologisch ijs aanbieden en suikerarme kinderdrankjes in ons assortiment opnemen. Daarnaast zullen diverse producten te verkrijgen zijn in glutenvrije versie, zoals glutenvrije frikandellen en ijshoorntjes”.

Avonturenpark Hellendoorn timmert hard aan de weg en blijft vernieuwingen doorvoeren voor het nieuwe seizoen. Naast verantwoord(er) eten & drinken hanteert het populaire pretpark komend seizoen rookzones om jonge  bezoekers beter te beschermen tegen de verleiding van roken en de schadelijke effecten van (mee)roken. Daarnaast gaat het  alle petflessen op het park inzamelen en recycelen om zo haar steentje bij te dragen aan het terugdringen van zwerfafval. 


Nieuwe High Dive Stuntshow

De populaire High Dive Stuntshow keert terug in Avonturenpark Hellendoorn. Van 7 juli t/m 2 september 2018 is de High Dive Stuntshow terug met een nieuwe spectaculaire zomershow in het vernieuwde openlucht theater.

 

René Peul van Avonturenpark Hellendoorn is dolenthousiast over de nieuwe zomershow: ,,De afgelopen 2 seizoen hebben onze gasten mogen genieten van de Maya’s en hun geweldige stunts. ‘De Magische Maya tempel’ was een groot succes en verdient een waardige opvolger. De nieuwe show ‘De Drakenridders’ sluit aan bij onze in 2017 nieuw geopende attractie ‘Het DrakenNest’. We zijn nog druk bezig met alle voorbereidingen maar we beloven een nieuwe show te produceren die men zeker gaat waarderen”.

 

Met de komst van de nieuwe show pakt het Avonturenpark ook direct het openluchttheater aan. Peul vervolgt: ,,Het openluchttheater zal helemaal aangepast worden en één verhaal vormen met de show. Men treedt straks echt binnen in de wereld van stoere ridders en de daarbij horende spanning en sensatie. Een show voor jong en oud die je niet mag missen als je komend seizoen ons Avonturenpark bezoekt!”

 

De stuntshow ‘De Drakenridders’ is dagelijks gratis te bezoeken voor gasten van 7 juli t/m 2 september.   


Avonturenpark Hellendoorn breidt attractieaanbod verder uit!


Avonturenpark Hellendoorn scherpt rookbeleid aan

Vanaf de start van het nieuwe seizoen zal Avonturenpark Hellendoorn haar rookbeleid verder aanscherpen.
 


Avonturenpark Hellendoorn doneert aan goed doel