Zoover

Veelgestelde vragen

Hoe groot moet u zijn om in de attracties te mogen? Mag de hond mee? Kunnen we een rolstoel lenen? Zijn er kluisjes te huur?

Deze vragen worden vaker dan gemiddeld gesteld en daarom hebben we hier een overzicht gemaakt van meestgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op.

Ja. U hoeft de e-tickets niet per se te printen. Wij kunnen ook scannen vanaf de mobiele telefoon. 

Op onze pagina lengte eisen attracties vindt u alle lengte eisen voor de attracties. 

Op onze pagina lengte eisen glijbanen vindt u alle lengte eisen voor de glijbanen in het Slidepark.

Avonturenpark Hellendoorn beschikt over een EHBO-post, deze zit in de Infobalie (centraal gelegen in het park). Kijk op de plattegrond voor de exacte locatie in het park. 

Gasten met een handicap ontvangen extra informatie bij de entreekassa of entreepoort over de toegankelijkheid van de attracties. Deze brief bevat eveneens informatie over de locatie van speciale toiletten in het park.

Nabij het entreeplein staan AVO-stoelen die geleend kunnen worden. Deze kunt u lenen tegen betaling van  €3,00 huur en €7,00 borg. Aan het einde van de dag ontvangt u de € 7,00- borg retour. Deze stoelen zijn vooraf niet te reserveren.
 

Wandelwagentjes zijn te huur bij de entree.  Deze kunt u lenen tegen betaling van  €3,00 huur en €7,00 borg. Aan het einde van de dag ontvangt u de € 7,00- borg retour.

Nabij het entreeplein staan AVO-stoelen die geleend kunnen worden. Deze kunt u lenen tegen betaling van  €3,00 huur en €7,00 borg. Aan het einde van de dag ontvangt u de € 7,00- borg retour. Deze stoelen zijn vooraf niet te reserveren.

Direct na binnenkomst van het park, zijn er aan de rechterkant kluizen. Kleine kluisjes kunnen een dag gehuurd worden voor € 4,00, grote kluizen kosten € 7,00 per dag. De kluizen kunnen gedurende de dag onbeperkt geopend worden met een unieke code die door de gast zelf gekozen wordt.

Kluizen kunnen vooraf niet gereserveerd worden, het aantal kluizen is beperkt en de kluizen kunnen alleen met muntgeld betaald worden.

Tussentijds verlaten van het park, om bijvoorbeeld iets uit de auto te halen is mogelijk, maar moet altijd in overleg met de medewerker bij de entreepoort.

Alle attracties blijven geopend bij regen, behalve de Super Glijbaan. Bij extreem weer of onweer sluiten wij attracties wegens veiligheidsredenen. Vaak is dit slechts voor korte duur, zodra het weer mogelijk is, openen de attracties weer.

Op dagen dat er slecht weer is voorspeld, is het vaak rustig in het park waardoor u nergens hoeft te wachten. Voorkom dat uw dag in het water valt en sluit een regenverzekering af. Regent het meer dan 4mm tijdens uw bezoek? Dan ontvangt u een vrijkaartje voor een volgend bezoek. Bekijk de voorwaarden op de pagina. 

Ons streven is om alle gasten van het park een onvergetelijk dagje uit te bezorgen. Al onze medewerkers doen hun uiterste best om uw verblijf in ons park zo aangenaam mogelijk te maken.

Om dit verblijf voor iedereen aangenaam te houden, hebben wij enkele parkregels opgesteld. Met het betreden van het park gaan gasten akkoord met deze regels.

Download hier de parkregels van Avonturenpark Hellendoorn

Bij de Informatiebalie in het park is een pinautomaat waar u geld kunt pinnen. Bovendien beschikken alle grotere verkooppunten in het park over pinautomaten.

Honden zijn van harte welkom in Avonturenpark Hellendoorn, mits aangelijnd. Tegen betaling van € 1,- entree ontvangt u van ons een hondenschepje en verwachten wij dat ons park netjes achtergelaten wordt. De hond mag niet mee in de attracties en shows.

Stuur uw suggesties en tips naar:

Avonturenpark Hellendoorn
t.a.v. afdeling Marketing
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Of per e-mail naar: info@avonturenpark.nl

Avonturenpark Hellendoorn heeft haar rookbeleid aangescherpt. Roken is niet toegestaan in het Avonturenpark, m.u.v. de aangelegde rookzones. U herkent deze locaties (verspreid over het park) aan de bordjes met ‘rookzone’. De rest van het park is volledig rookvrij.

Het familiepark sluit zich aan bij de ‘Rookvrije Generatie’. Iedereen wil dat kinderen kunnen spelen in een gezonde en veilig omgeving. Avonturenpark Hellendoorn neemt als eerste grote pretpark haar verantwoordelijkheid door een rookvrij(er) park te creëren. Op deze manier worden jonge bezoekers beschermt tegen de verleiding van roken en de schadelijke effecten van (mee)roken.