Zoover

Handige informatie

Wilt u meer informatie over entreeprijzen, openingstijden, overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het park of antwoord hebben op veelgestelde vragen? Klik op de onderstaande links en u vindt het antwoord.  

Kassatarieven

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. En er is ook nog eens superveel te beleven! Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows! Meer informatie over entree prijzen


Openingskalender

Benieuwd welke dagen Avonturenpark Hellendoorn geopend is? Bekijk hier de openingskalender.


lengte eisen attracties

De meeste attracties in Avonturenpark Hellendoorn zijn geschikt voor jong & oud, maar voor sommige attracties gelden specifieke lengte eisen. op de pagina "Lengte eisen attracties" vindt u een duidelijk overzicht met de lengte eisen per attractie. Meer lengte eisen voor attracties.


lengte eisen glijbanen

De meeste glijbanen in Aquaventura Slidepark zijn geschikt voor jong & oud, maar voor sommige glijbanen gelden specifieke lengte eisen. Op de pagina "Lengte eisen Glijbanen" vindt u een duidelijk overzicht met de lengte eisen per glijbaan. Meer informatie over lengte eisen glijbanen.


Adres & Route

Plan uw route vanaf uw deur naar Avonturenpark Hellendoorn gemakkelijk en mis geen minuut van het avontuur. Bekijk of plan uw route.


Veelgestelde vragen

Hoe groot moet u zijn om in de attracties te mogen? Mag de hond mee? Kunt u een rolstoel lenen? Deze vragen worden vaker dan gemiddeld gesteld en daarom hebben we een overzicht gemaakt van meestgestelde vragen.


Overnachten

Bent u op zoek naar overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn? We hebben een overzicht gemaakt van alle bungalowparken, campings, hotels, groepsaccommodaties en bed & breakfasts in de omgeving van het park. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden.


Contact

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op.