Zoover
Loading background image
Vandaag
Open
10.00
17.00
Online Tickets

Beleef meer dan 30 attracties & shows

Avonturenpark Hellendoorn is het familiepretpark met de hoogste gastwaardering van Nederland (9,1 in 2016). De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden zijn kort. Voor iedere leeftijd een dag vol avontuur!

Aquaventura Slidepark vervroegd open!

Het Slidepark is vervroegd geopend vanwege de mooie weersomstandigheden. Iedereen kan vanaf 26 mei 2017 genieten van maar liefst 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! Het slidepark is dinsdag 30 mei 2017 gesloten. 

 
 
Image
all-in vanaf
62,95

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een unieke en originele feestlocatie? Alle mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje!

Avontuurlijk seizoen 2017

Avonturenpark Hellendoorn biedt dit seizoen extra avontuur. We hebben een nieuwe spectaculaire attractie 'Het DrakenNest', de Highdive Stuntshow komt in  de zomer terug en natuurlijk zijn Kareltje en Jasmijn er ook weer. Zoals elk jaar zijn wij extra lang geopend tijdens de Zinderende Zomeravonden en het welbekende griezelige Heksendoorn mag u niet missen. En dit is nog niet alles, want we organiseren ook nog twee evenementen te weten Summer Splash en Screams. 


De shows en evenementen in combinatie met ruim 30 attracties en het spetterende Aquaventura Slidepark zorgen ervoor dat u ook in seizoen 2017 weer een onvergetelijke dag beleeft met de hele familie.