Zoover
Loading background image
O n b e p e r k t
Eten
22.07
23.07

Dit weekend Onbeperkt pizza, pasta en salade

 
Online Tickets
 
Online Tickets

Vanaf 22 juli is het Avonturenpark vanaf 10.30 uur geopend. Beleef meer dan 30 attracties & shows

Avonturenpark Hellendoorn is het familiepretpark met de hoogste gastwaardering van Nederland (9,1 in 2016). De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden zijn kort. Voor iedere leeftijd een dag vol avontuur!

Het Slidepark is 26/7 van 13.00 - 18.30 uur geopend.

Wij adviseren u telefonisch contact met ons op te nemen (0548-659159) om de actuele openingsdagen en -tijden van het Slidepark op te vragen.
 

 
 
Image
all-in vanaf
62,95

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een unieke en originele feestlocatie? Alle mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje!

Avontuurlijk seizoen 2017

Avonturenpark Hellendoorn biedt dit seizoen extra avontuur. We hebben een nieuwe spectaculaire attractie 'Het DrakenNest', de Highdive Stuntshow komt in  de zomer terug en natuurlijk zijn Kareltje en Jasmijn er ook weer. Zoals elk jaar zijn wij extra lang geopend tijdens de Zinderende Zomeravonden en het welbekende griezelige Heksendoorn mag u niet missen. En dit is nog niet alles, want we organiseren ook nog twee evenementen te weten Summer Splash en Screams. 


De shows en evenementen in combinatie met ruim 30 attracties en het spetterende Aquaventura Slidepark zorgen ervoor dat u ook in seizoen 2017 weer een onvergetelijke dag beleeft met de hele familie.