Zoover

Het leukste familiepark in Nederland: Avonturenpark Hellendoorn!  Een familiepark met ruim 30 attracties en leuke shows. Zo kunt u in de vakanties en weekenden genieten van Kareltje & Jasmijn. Een leuke voorstelling voor jong en oud! 

Familiepark viert feest!

Avonturenpark Hellendoorn is jarig dit seizoen! Al 80 jaar bestaat het familiepark. Van deze jaren is veel historie te vinden. Het familiepark heeft speciaal voor dit seizoen 20 borden gemaakt, met daarop leuke historische weetjes. 

Daarnaast komt deze zomer de "High Dive Stuntshow" terug in het park. Acteurs maken sentationele sprongen vanaf 18 meter hoogte en acrobatische stunts op trampolines. Deze zomershow is te zien vanaf 9 juli t/m 4 september in familiepark Hellendoorn. 

 
Image

80 jaar!


Image

Familiepark

 

Overnachtensmogelijkheden

Overnachten in de buurt van het familiepark? Geen probleem. Er zijn verschillende verblijfsaccomodaties in de buurt. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt u van bungalowparken, campings en hotels. 


Aquaventura Slidepark

In de zomer kunt u naast de attracties in het familiepark ook genieten van 11 waterglijben in het Aquaventura Slidepark. Naast de glijbanen is er voor de allerkleinsten ook waterpret bij de waterspeelplek. Het Slidepark is niet overdekt en is alleen geopend met mooi weer. Het Slidepark is onderdeel van het familiepark. U betaalt hier €3,00 per persoon voor. 

 
Image

Aquaventura Slidepark


Image

Bezoekje brengen?

 

Bent u nu ook zo nieuwsgierig geworden en wilt u een bezoekje brengen aan het familiepark? Bekijkt u dan op openingskalender vanaf hoelaat wij geopend zijn. 

Familiepark Hellendoorn is leuk voor jong en oud. Bekijk op de interactieve plattegrond alle 30 attracties. 


Dreumesland

Speciaal voor kinderen tot 1.20 meter hebben wij een apart gedeelte in het familiepark, namelijk Dreumesland. Hier kunnen de kleine avonturiers zelf de attraties in. De kinderen kunnen de lucht in met het Avonturenrad, op de rug van een zwaan varen over een vijver in de Zwanenmolen, een ritje maken in een coole vrachtwagen, zelf een vliegtuig besturen, een ritje maken op de rug van een paard of plaatsnemen in de draaimolen. Ook voor de allerkleinsten is er in Avonturenpark Hellendoorn dus genoeg te doen!