Zoover

Een heerlijk dagje weg met de kinderen beleeft u in Avonturenpark Hellendoorn. Met 30 attracties, een grappige show van Kareltje & Jasmijn, een nieuwe Stunsthow in de zomer en het Aquaventura Slidepark kan uw dagje weg met kinderen niet stuk! 

Dagje weg met kinderen

Baba Boemba en zijn vrouw Bella hebben een eigen huisje gekregen in het mooi Avonturenpark Hellendoorn genaamd "De Berenboom". De Berenboom is te vinden in Dreumesland. Het gebied voor kinderen tot 1.20 meter. Het ideale gebied voor een dagje weg met kleine kinderen. 

 
Image

Dreumesland


Image

heerlijk dagje weg

 

Het park bestaat 80 jaar. Speciaal daarom, keer deze zomer de Stuntshow terug! Van 9 Juli. tot en met 4. September kunt u heerlijk genieten van spectaculaire stunts en veel actie. Ideaal om uw dagje weg met kinderen mee te vermaken. De High Dive Stunthshow is sentationeler dan ooit, mis het niet! 


Naast de avonturen die u beleeft in het park, kunt u ook genieten van een verfrissende glij van één van onze 11 waterglijbanen in Aquaventura Slidepark. Voor de kleine waterratten is er een waterspeelplek. Ideaal om uw dagje uit met kinderen mee af te wisselen. De openingstijden voor het Slidepark zijn te vinden op de website. 

 
Image

Aquaventura Slidepark


Landal de Hellendoornse Berg
 

Overnachtingsmogelijkheden

Moe aan het einde van een heerlijk dagje weg met kinderen? In de buurt van Avonturenpark Hellendoorn zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden om uw dagje weg compleet te maken. Er is een speciale pagina met alle accomodaties op de website. 


Wilt u elke dag een heerlijk dagje weg met kinderen? Dat kan! Bij Avonturenpark Hellendoorn heeft u al een abonnement vanaf €57,50. Onbeperkt genieten van het park, korting bij de horeca, korting in De Winkel en genieten van vele kortingen voor andere parken. Het park is geopend van 27 maart 2016 t/m 30 oktober 2016. Let op: op enkele doordeweekse dagen is het park gesloten. Bekijk hier de openingstijden