Zoover

Op zoek naar een leuk dagje uit met kinderen? Dan bent u bij Avonturenpark Hellendoorn aan het goede adres! In het park beleeft u een uniek dagje uit met kinderen. 30 attracties, een voorstelling van Kareltje & Jasmijn en een zomershow zorgen voor veel blijde gezichten.

Dagje uit met kinderen

Speciaal in het jubileumseizoen van Avonturenpark Hellendoorn komt de High Dive Stuntshow terug. Van 9 juli tot en met 4 september kunt u genieten van spectaculaire sprongen van hoge hoogtes. Een leuke show om uw dagje uit met kinderen mee te vullen. 

 
Image

80 jaar!


Image

Heerlijk dagje uit

 

Ontdek het park

Naast de High Dive Stuntshow is er in de weekenden en vakanties ook een show van Kareltje & Jasmijn. Kareltje & Jasmijn komen in hun show "Kareltje & Jasmijn en het 80 jarig geheim..." tot de ontdekking dat het Avonturenpark al 80 jaar bestaat door een groot geheim. Natuurlijk willen Kareltje & Jasmijn erachter komen wat dit geheim is en gaan op onderzoek uit. Tijdens hun avontuur komen ze in een oud geheim archief terecht, maar dan blijkt dat dit niet zonder gevaar is. Zal het ze lukken om het geheim te ontrafelen? 

Bekijk ook onze 30 attracties en bleef een onbezorgd dagje uit met de kinderen in het leukste familiepark van Nederland.


Aquaventura Slidepark

Naast alle attracties en show kunt u uw dagje uit met kinderen uitbreiden door een bezoekje te brengen aan het Aquaventura Slidepark. Dit is een outdoor Slidepark met 11 glijbanen en een waterspeelplek voor de allerkleinsten. Ideaal om even af te koelen tussen alle spannende attracties door. De entree voor Aquaventura Slidepark bedraagt €3,00 per persoon. 

 
Image

Aquaventura Slidepark


Image

Dreumesland

 

De allerkleinsten

Voor de allerkleinste avonturiers is er een speciaal gedeelte in het park. Hier kunnen kinderen tot 1.20 meter zelf in de attracties. Genieten in de draaimolen, in een zwaan op het water, omhoog in het avonturenrad of een ritje maken in een auto, vliegtuig of op een paard. Er is genoeg te beleven!

In april dit jaar is het huisje van Baba (de mascotte van het park) geopend. Baba en zijn vrouw wonen nu op het park. De Berenboom is te vinden in Dreumesland. 


Maak uw dagje uit met de kinderen compleet door af te sluiten met één van onze diner arrangementen. Liever gebruik maken van onze lunchmogelijkheden? Dat kan, bekijk hier al onze arragementen. Op de openingskalender kunt u openingstijden vinden. Tot snel in Hellendoorn!