Zoover
Loading background image
Bestel nu!
Je online tickets

Hét leukste gezinsuitje van Nederland!

In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn; hét Halloween evenement voor families! Dit jaar voor de 18e keer en sfeervoller dan ooit! Het volledige park is aangekleed met vele pompoenen, bezems, vogelverschrikkers en heksen. Deze vriendelijke heksen wachten je op bij de poort van het park, maar pas op: ze zijn dikke vriendinnen met Opperheks Odelia. 
 

 
Download hier je eigen Masker!

Beleef met het hele gezin een avontuurlijke dag uit met meer dan 30 attracties, spannende spookhuizen, dagelijkse theatershows, een nieuwe goochelshow, het vernieuwde Hiha Heksenpad en diverse Meet & Greets met Opperheks Odelia. Met het Toverstafje van Odelia bepalen kinderen zelf hun eigen spanning! (werkt alleen niet in de spookhuizen). Odelia’s Toverstafje is verkrijgbaar op het park voor € 3,50.

Kinderen tot en met 11 jaar mogen geschminkt en verkleed naar het park toe komen. We zijn benieuwd naar jullie mooie creaties! 

Kun je er geen genoeg van krijgen? Op de Heksendoornavonden zaterdag 20 en 27 oktober is het park extra lang geopend en iets spannender met loslopende griezels. Deze avonden worden spectaculair afgesloten met een vuurwerkshow om 20.15 uur (o.v.v. weersomstandigheden). 

Kom met het gezin naar Heksendoorn... als je durft! 


Online Gezinsticket bij Heksendoorn

Kom griezelen met het hele gezin, bekijk de spannende shows en ontmoet Opperheks Odelia tijdens Heksendoorn. Bestel hier jullie gezinstickets voor Heksendoorn vanaf slechts €16,50 per persoon. Het gezinsticket bestaat uit entree voor 4, 5 of 6 personen. Dat betekent een korting van €7,- per persoon op de reguliere entreeprijs van €23,50 per persoon! 

Bestel nu je online tickets

 

 

Dagelijks programma (onder voorbehoud)

10:00 - 12:00 uur
Meet & Greet met Opperheks Odelia bij de entree
12:00 uur
Mini Disco bij Bella's
13:00 uur
Theatershow Kareltje, Jasmijn en Opperheks Odelia
14:00 uur
Opperheks Odelia in Dreumesland
15:00 uur
Theatershow Kareltje, Jasmijn en Opperheks Odelia
16:00 uur
Opperheks Odelia in Dreumesland
 
Win Tickets
 

Actie: Kleur, win en griezel

Maak een foto van jouw ingekleurde masker, plaats deze op onze Facebookpagina en wie weet win jij één van de Heksendoorn tickets, waarmee je gratis kunt komen griezelen! De winnaars worden op onze Facebookpagina bekend gemaakt. En is je masker heel goed gelukt? Doe 'm dan op als je Heksendoorn bezoekt.. Misschien kun je onze heksen wel laten schrikken! 

Download je masker


Meet & Greet Opperheks Odelia

Opperheks Odelia altijd al willen ontmoeten? Grijp dan nu je kans! Tijdens Heksendoorn is ze namelijk aanwezig bij de entreepoort tussen 10.00 en 12.00 uur en wie weet wil ze wel samen met jou op de foto. 
 
Opperheks Odelia woont in oktober in Dreumesland en is twee keer per dag (14.00 en 16.00 uur) persoonlijk te ontmoeten bij De Berenboom. Kom jij ook even langs? Daarnaast is ze ook nog eens te bewonderen tijdens de shows van Kareltje & Jasmijn! 
 
Meet en Greet

 

Kareltje & Jasmijn en de Apenstreken

Opperheks Odelia komt bij de kindervrienden op bezoek en samen beleven ze weer een spannend nieuw avontuur. 
 
Showtijden "Kareltje & Jasmijn en de Apenstreken"
De nieuwe show wordt dagelijks tijdens Heksendoorn opgevoerd in Het Gouden Theaterpaleis om 13.00 en 15.00 uur.

Mis het niet!

De show bevat wat speciale effecten maar is geschikt voor de gehele familie. Het is een muzikale- en grappige show die leuk is voor jong en oud. 

Durf jij in te checken? Het ondergrondse spookhuis

Smalle gangetjes, donkere ruimtes en griezelige kamers. Pas op voor de griezels en bereid je voor op onverwachte situaties.  

*Adviesleeftijd vanaf 8 jaar en let op: het Toverstafje om griezels op afstand te houden werkt hier niet! 

Voor het Griezel Hotel vragen wij een toeslag van €3,-. In combinatie met Death Lab (los ook € 3,-) betaal je slechts €5,- voor beide spookhuizen. Spookhuis tickets zijn verkrijgbaar aan onze kassa's en bij de Informatiebalie. 

 

Langer geopend!
 

Extra griezelen tijdens de Heksendoornavonden!

Op 20 en 27 oktober is het park geopend tot 20:30 uur. Als het langzaam donker begint te worden komen er vanaf 17:00 uur griezels in het park. Daarnaast zijn onze spookhuizen DEATH LAB en het GRIEZEL HOTEL extra lang geopend op deze avonden voor dé echte waaghalzen!

De Heksendoornavonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:15 uur. De attracties zijn tijdens de Heksendoornavonden tot 20:00 uur geopend (m.u.v. Dreumesland). 

*Let op: bepaalde tickets van externen (Vakantieveilingen, AH, etc.) geven geen toegang tot de Heksendoornavonden. Kijk goed naar de geldigheid op deze tickets
*De Wildwaterval sluit om 19:30 uur in verband met de vuurwerkshow
*Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten om de openingstijden aan te passen en de vuurwerkshow te annuleren.
*Het Italiaanse uurtje en de parkeeractie zijn n.v.t. op 20 & 27 oktober.


NIEUW: Magical Discovery Show

Stap binnen in het oude landhuis van de attractie 'Discovery Club' en laat je verrassen en verwonderen door deze gloednieuwe Magic Show! De show is geschikt voor jong en oud en wordt dagelijks meerdere malen opgevoerd. De leukste goocheltrucs, gave effecten en een beetje spanning.... Kom je ook langs? 
 
 

 

Weet jij te ontsnappen? Death Lab spookhuis

Treed binnen in dit bloederige laboratorium waar experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. Een onbekend virus heeft ervoor gezorgd dat de patiënten niet zichzelf zijn en op zoek gaan naar mensenvlees en bloed. Weet jij te ontsnappen aan deze zombies?

*Adviesleeftijd vanaf 8 jaar en let op: het Toverstafje om griezels op afstand te houden werkt hier niet!
 
Voor Death Lab vragen wij een toeslag van €3,-. In combinatie met het Griezel Hotel betaal je slechts €5,- voor beide spookhuizen. Spookhuistickets zijn verkrijgbaar aan onze kassa's en bij de Informatiebalie. 

Odelia's Toverstafje

Voor kinderen die het best een beetje spannend vinden hebben we een 'eigen spanning bepaler' in de vorm van Odelia's Toverstaf! Met Odelia's Toverstafje houden kinderen de griezels op afstand en kunnen zij hun eigen spanning bepalen. Let op: het Toverstafje werkt niet in de spookhuizen.

Odelia's Toverstaf is verkrijgbaar voor slechts € 3,50 op diverse plekken in het park.  

 
Odelia s Toverstaf

Vrolijke Vogelverschikker
 

Vrolijke Vogelverschrikkers 

De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen. Ze helpen de kinderen met instappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1.20 meter met 8 leuke attracties. Alle attracties in Dreumesland zijn voor kinderen tot 1.20 meter, alleen De Draaimolen is ook toegankelijk voor ouders.  

Gratis oppasservice voor de kleintjes

Een spookhuis bezoeken, maar dit kan niet omdat de kinderen er te jong voor zijn of er niet in willen? Geen probleem. Wij bieden een gratis oppasdienst waar kinderen kunnen spelen onder begeleiding terwijl jullie aan het griezelen zijn. Vraag bij de Informatiebalie naar de openingstijden van de oppasdienst.

 


NIEUW: Hiha Heksenpad

Het Hiha Heksenpad! Een gloednieuw onderdeel tijdens Heksendoorn 2018 voor de allerkleinste avonturiers. Een spannend parcours met een geweldige beloning bij de finish. Kinderen ontvangen namelijk hun eigen Heksenpas! En ieder kind wil dit speciale 'rijbewijs voor heksen' natuurlijk verdienen. Gaaf toch?
 

 

Kans op regen?

Grote kans op regen op de dag van jouw bezoek? Sluit dan de Regenverzekering af! Indien er op de dag van jouw bezoek tussen 10:00 uur en 16:00 uur meer dan 4 mm regen valt per vierkante meter (bij het officiële meetpunt in het park), ontvang je een vrijkaart voor een bezoek op een andere openingsdag.
 
De Regenverzekering kost slechts €1,- en kan tot 12.00 uur worden afgesloten bij de entreekassa van het park voordat het park wordt betreden.