Zoover
Logo - Drakennest

Nieuwe attractie in 2017: Het DrakenNest 

Avonturenpark Hellendoorn opende in 2017 een spectaculaire attractie ‘Het DrakenNest’. De komst van Het DrakenNest was een primeur voor Nederland, omdat deze ‘Mega Disk'O' attractie nog niet in Nederland te vinden was. De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer bewegende schijf waarin bezoekers kunnen plaatsnemen. De attractie is volledig gethematiseerd.

Bij het betreden van de attractie waan je je in de Middeleeuwen tussen ridders en draken. Jij bent één van de hoofdpersonen in dit spannende ridderverhaal!

Uniek in Nederland
 
Durf jij de strijd aan?
 
Koop hier je tickets

Nieuwe bewoonster

Met de komst van het DrakenNest verwelkomt Avonturenpark Hellendoorn in 2017 een nieuwe bewoonster. Haar naam is Hellendra, een gewetenloze en slechte draak. Hellendra is hebberig en dol op goud en alles wat blinkt. Op haar rooftochten is ze meedogenloos en neemt ze alles mee wat ze te pakken kan krijgen. Rondom het DrakenNest verzamelt ze haar kostbaarheden. Er is niemand die haar kan stoppen. De meest dappere ridders heeft ze al verslagen. Rondom Het DrakenNest vind je materialen van gesneuvelde ridders zoals helmen, speren, zwaarden en schilden. Hellendra bewaart ze als trofeeën.

Er moet wat gebeuren om Hellendra te stoppen en jij kunt hier aan bijdragen. Hoe je dat kunt doen lees je hier

Koop hier je tickets