Zoover
Loading background image
Bestel nu!
Je online tickets
Online Tickets

Hét leukste familie-uitje in de herfstvakantie!

In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in het thema Halloween. Dit jaar voor de 17e keer en sfeervoller dan ooit te voren! Het volledige park is aangekleed met vele pompoenen, bezems, vogelverschrikkers en meerdere heksen. De vriendelijke heksen wachten je op bij de poort van het park, maar pas op: ze zijn dikke vriendinnen met Opperheks Odelia. 
 

 
Download hier je eigen Masker!

Beleef met de familie een avontuurlijke dag uit met meer dan 30 attracties, het vernieuwde ondergrondse Griezel Hotel, dagelijkse theatershows en een Meet & Greet met Opperheks Odelia. Durf jij met haar op de foto? Met het Toverstafje van Odelia is het mogelijk dat de kinderen zelf de spanning bepalen en de griezels op afstand houden (werkt alleen niet in het ondergrondse Griezel Hotel). Odelia’s Toverstafje is verkrijgbaar op het park voor € 3,50.

Kinderen tot en met 11 jaar mogen geschminkt en verkleed naar het park toe komen.

Op de Heksendoornavonden 21 en 28 oktober is het park extra aangekleed met griezels en als slot een vuurwerkshow. Kijk hieronder voor meer informatie. 

Kom samen langs bij het vriendelijkste Halloween evenement!


Online Gezinsticket bij Heksendoorn

Kom griezelen met de hele familie, bekijk de spannende shows en begroet persoonlijk Opperheks Odelia tijdens Heksendoorn. Bestel hier jullie gezinstickets voor Heksendoorn voor slechts €17,50 per persoon. Het gezinsticket bestaat uit entree voor 4, 5 of 6 personen. Dat betekent een korting van €6,- per persoon op de reguliere entreeprijs van €23,50 per persoon. 

Bestel nu je online tickets

 

Openingsdagen Heksendoorn
 

Dagelijks programma

10:00 - 12:00 uur
Meet & Greet met Opperheks Odelia bij de entree
12:00 uur
Mini Disco bij Bella's
13:00 uur
Theatershow Kareltje, Jasmijn en Opperheks Odelia
14:00 uur
Opperheks Odelia in Dreumesland
15:00 uur
Theatershow Kareltje, Jasmijn en Opperheks Odelia
16:00 uur
Opperheks Odelia in Dreumesland
 

Actie: Kleur, win en griezel

Maak een foto van jouw ingekleurde masker, plaats deze op onze Facebookpagina en wie weet win jij één van de Heksendoorn tickets, waarmee je gratis kunt komen griezelen! De winnaars worden op onze Facebookpagina bekend gemaakt. Kijk voor actuele openingsdagen en meer informatie over dit vriendelijke Halloween evenement. 

Download je masker

 
Win Tickets

Meet en Greet
 

Nieuw! Meet & Greet Opperheks Odelia

Opperheks Odelia altijd al willen ontmoeten? Grijp dan nu je kans! Opperheks Odelia is tijdens Heksendoorn aanwezig bij de entreepoort tussen 10.00 en 12.00 uur, en wie weet wil ze wel samen met jou op de foto. 

Opperheks Odelia heeft haar intrek genomen in Dreumesland en is twee keer per dag (14.00 en 16.00 uur) persoonlijk te ontmoeten bij De Berenboom. Kom jij ook even langs?


Kareltje & Jasmijn en de Apenstreken

Opperheks Odelia komt bij de kindervrienden op bezoek en samen beleven ze weer een spannend nieuw avontuur. 

Showtijden "Kareltje en Jasmijn en de Apenstreken"
Dagelijkse shows 7,8, 14 t/m 29 oktober
13.00 en 15.00 uur

 

 

Vernieuwd! Het ondergrondse Griezel Hotel

Stap binnen en loop door smalle gangetjes en donkere ruimtes opzoek naar de uitgang. Pas op voor de griezels en bereid je voor op onverwachte situaties. Check jij in? Voor het ondergrondse Griezel Hotel vragen wij een toeslag van € 2,-. Bestel je tickets in de ticketshop!

*Adviesleeftijd is vanaf 8 jaar en let op: het Toverstafje om griezels op afstand te houden, werkt hier niet! 

Voor het Horror Hotel vragen wij een toeslag van €2,-. In combinatie met Death Lab betaal je slechts €5,- voor beide spookhuizen. Koop jouw tickets in het Avonturenpark.


Extra griezelen tijdens de Heksendoornavonden!

Op 21 en 28 oktober is het park geopend tot 20:00 uur. Als het langzaam donker begint te worden komen er vanaf 17:00 uur griezels in het park. Daarnaast zijn onze nieuwe spookhuizen DEATH LAB en het HORROR HOTEL geopend op deze avonden voor dé echte waaghalzen!

De Heksendoornavonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow die begint om 20:15 uur. De attracties zijn tijdens de Heksendoornavonden tot 20:00 uur geopend. 

*De Wildwaterval sluit om 19:30 uur in verband met de vuurwerkshow
*Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten om de openingstijden aan te passen en de vuurwerkshow te annuleren.

 
Langer geopend!

 

Villa Valstrik

Stap binnen in dit spannende huis en ontdek het mysterie. Samen met een gids kom jij stap voor stap avontuurlijke opdrachten tegen. De rondleidingen zijn geschikt voor de gehele familie! 

Rondleidingen "Villa Valstrik"
Dagelijkse rondleidingen van 16 t/m 29 oktober


Nieuw! Death lab

Treed binnen in dit bloederige laboratorium waar experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. Een onbekend virus heeft ervoor gezorgd dat de patiënten niet zichzelf zijn en op zoek gaan naar mensenvlees en bloed. Weet jij te ontsnappen aan deze zombies?

Voor Death Lab vragen wij een toeslag van €4,-. In combinatie met het Horror Hotel betaal je slechts €5,- voor beide spookhuizen. Koop jouw tickets in het Avonturenpark.

 

Odelia s Toverstaf
 

Odelia's Toverstafje

Vindt jullie kind het best een beetje spannend allemaal? Schaf dan voor slechts €3,50 Odelia's Toverstafje aan in bijvoorbeeld De Winkel. Met Odelia's Toverstafje houden kinderen de griezels op afstand en kan jullie kind zijn/haar eigen spanning bepalen. Let op: het Toverstafje werkt niet in het Griezel Hotel. 


Vrolijke Vogelverschrikkers 

De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen. Ze helpen de kinderen met instappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1.20 meter met 7 attracties en is tot 17.00 uur geopend. 

Gratis oppasservice voor de kleintjes

Het Griezel Hotel bezoeken, maar dit kan niet omdat de kinderen er te jong voor zijn of er niet in willen? Geen probleem. In Dreumesland is de oppasdienst waar kinderen kunnen spelen onder begeleiding terwijl jullie aan het griezelen zijn. Vraag bij de Informatiebalie naar de openingstijden van de oppasdienst.

 

 
Vrolijke Vogelverschikker

 

Kans op regen?

Grote kans op regen op de dag van jouw bezoek? Sluit dan de Regenverzekering af! Indien er op de dag van jouw bezoek tussen 10:00 uur en 16:00 uur meer dan 4 mm regen valt per vierkante meter (bij het officiële meetpunt in het park), ontvang je een vrijkaart voor een bezoek op een andere openingsdag in seizoen 2017.

Een regenverzekering kan worden afgesloten bij aankoop van een online ticket via deze website voor slechts € 1,00. Verder kan de Regenverzekering bij de entreekassa van het park worden afgesloten tot 12:00 uur, voordat het park wordt betreden.