Zoover

Het hele seizoen de leukste evenementen

In Avonturenpark Hellendoorn hoeft u zich nooit te vervelen. Naast ruim 30 attracties beleeft u ook gedurende het hele seizoen de leukste shows en evenementen.

 

Kareltje & Jasmijn

Het Gouden Theater is het domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij dit jaar een nieuwe show opvoeren. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij komische avonturen. De Kareltje en Jasmijn show is te zien in weekenden en vakanties. 

 

Zinderende Zomeravonden

Dit seizoen zijn er weer 4 Zinderende Zomeravonden. Op woensdag 1, 8, 15 en 22 augustus 2018 kunt u extra lang genieten van Avonturenpark Hellendoorn! De attracties zijn open tot 21.30 uur. De avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21.45 uur. 

 
Image

langer open


 

In 2018: Nieuwe Stuntshow in vernieuwd openlucht theater

De pret kan dit seizoen niet op in Avonturenpark Hellendoorn. Vanaf 7 juli t/m 2 september 2018 is de High Dive Stuntshow terug met een nieuwe spectaculaire zomershow in het vernieuwde openlucht theater. Duik in de wereld van stoere ridders, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. ‘De Drakenridders’ is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durf jij het aan? 


Heksendoorn

Houdt u van griezelen? Dan kunt u in Avonturenpark Hellendoorn uw lol op, want van 6 oktober t/m 28 oktober is het Heksendoorn! Dit populaire Halloween evenement voor families wordt dit jaar alweer voor de 18e keer georganiseerd in Hellendoorn.

 
Image

Heksendoorn


Image

Screams

 

Screams

Screams keert terug! En dit jaar zijn er zelfs 2 horroravonden. Op 19 en 26 oktober verandert het gezellige pretpark in een doodeng, donker en mistig park. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Diverse scare-zones, haunted houses en ruim 100 scare actors.. Ze zijn overal. De avonden duren van 19.00 uur tot 23.00 uur. Kom maar langs.. als je durft!