Het hele seizoen de leukste evenementen

In Avonturenpark Hellendoorn hoeft u zich nooit te vervelen. Naast ruim 30 attracties beleeft u ook gedurende het hele seizoen de leukste shows en evenementen.


Heksendoorn

Houdt u van griezelen? Dan kunt u in Avonturenpark Hellendoorn uw lol op, want van 2 oktober t/m 30 oktober is het Heksendoorn! Halloween voor families! Meer informatie over Heksendoorn.

 

Image

Nieuwe show!

 

Kareltje & Jasmijn

Kareltje & Jasmijn komen in hun nieuwe show "Kareltje & Jasmijn en het 80 jarig geheim..." tot de ontdekking dat het Avonturenpark al 80 jaar bestaat door een groot geheim. Natuurlijk willen Kareltje & Jasmijn erachter komen wat dit geheim is en gaan op onderzoek uit. Tijdens hun avontuur komen ze in een oud geheim archief terecht, maar dan blijkt dat dit niet zonder gevaar is. Zal het ze lukken om het geheim te ontrafelen? 
Meer informatie


Historische zoektocht

Vanwege het 80-jarig jubileum is er een speciale historische zoektocht in Avonturenpark Hellendoorn. Vindt u het leuk om in de geschiedenis van het 80-jarige Avonturenpark te duiken? Kom dan dit voorjaar naar het park en ga op zoek naar de historische hoogtepunten! Overal in het park vindt u de leuke weetjes, gave feiten en prachtige oude foto’s. De zoektocht is niet alleen interessant voor kinderen, maar ook ouders en grootouders zullen genieten van de rijke historie. 

 
Image

t/m 27 september