Zoover

Dreumesland

De allerkleinsten kunnen zich vermaken in Dreumesland, een speciaal gebied binnen Avonturenpark Hellendoorn voor de kleine avonturiers.

Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. De kinderen kunnen de lucht in met het Avonturenrad, op de rug van een zwaan varen over een vijver in de Zwanenmolen, een ritje maken in een coole vrachtwagen, zelf een vliegtuig besturen, een ritje maken op de rug van een paard of plaatsnemen in de draaimolen. Ook voor de allerkleinsten is er in Avonturenpark Hellendoorn dus genoeg te doen! 


NIEUW: Bella's Swing Paleis

Dreumesland is uitgebreid met een nieuwe attractie voor de allerkleinsten. In Bella’s Swing Paleis kunnen kinderen tot 120 cm. heerlijk dansen op en meezingen met populaire kinderhits en de aanstekelijke liedjes uit het park. De parkmascottes Baba en Bella dansen regelmatig mee met de kinderen. Dankzij de lichteffecten en mooie aankleding is het in Bella’s Swing Paleis de hele dag een feestje!

 

Image

De Berenboom

 

De Berenboom

Dagelijks vinden er bij De Berenboom Meet & Greets plaats voor de allerkleinste avonturiers. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!


Image

Avonturenrad

 
Image

Zwanenmolen

Kijk eens hoe hoog je gaat. Ineens kun je over heel Dreumesland kijken.

 

Op de rug van een mooie sierlijke zwaan vaar je over een echte vijver.

Image

Convoy

 
Image

Draaimolen

Een ritje voor de stoerste avonturiers. Kruip achter het stuur van een coole vrachtwagen.

 

Nog een rondje! Ga je op de rug van een paard of liever met een koets? 

Image

Vliegende Hollander

 
Image

Postkoets

Vlieg hoog in de lucht in deze gekleurde vliegtuigjes. Je kunt zelf bepalen hoe hoog je gaat.

 

Net als vroeger, geniet van een ritje op de rug van een paard of in een postkoets.