Zoover

De Berenboom

Sinds 23 april 2016 zijn er twee nieuwe bewoners in Dreumesland. Parkmascotte Baba en zijn vrouw Bella hebben een eigen huisje "De Berenboom" in Dreumesland gekregen. Dagelijks vinden er bij De Berenboom Meet & Greets plaats voor de allerkleinste avonturiers. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening! 

 
Image

Al sinds 2003 zijn Baba en Bella in het Avonturenpark te vinden om de kinderen te vermaken. Baba en Bella gaan graag op de foto. U ziet ze in en bij de ruim 30 attracties en shows en ze zijn aanwezig tijdens evenementen. Ook benieuwd hoe het allemaal begon met Baba en Bella? Lees hier het hele verhaal. 

Baba
 

Baba

Baba is in zijn vrije tijd een echte avonturier die het leuk vindt om te klimmen en te klauteren in het Hellendoornse bos. Zijn avonturierspak draagt hij dan ook het liefste. Hij is vaak te vinden bij de entree van het park om iedereen te verwelkomen. 


Bella

Bella is een moderne vrouwtjesbeer die graag haar zaakjes op orde heeft. Naast haar Bella’s Smakbar is ze nauw betrokken bij de winkel van het park. Ieder seizoen weet ze weer het leukste speelgoed, de mooiste kleding en de grappigste hebbedingetjes te regelen en een mooi plekje te geven in haar winkel.

 
Bella

Extra's

Print het verhuiskaartje of maak een mooie kleurplaat en stop deze in de pratende brievenbus bij De Berenboom. Tip voor ouders: met het voorleesverhaal "De Stiekeme Winterslaap" vallen kleine avonturiers gegarandeerd heerlijk in slaap.