Zoover

Het hele seizoen de leukste evenementen

In Avonturenpark Hellendoorn hoeft u zich nooit te vervelen. Naast ruim 30 attracties beleeft u ook gedurende het hele seizoen de leukste shows en evenementen.

Image

Nieuwe show!

 

Kareltje & Jasmijn

Het Gouden Theater is het domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij dit jaar een nieuwe show opvoeren. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij komische avonturen. De Kareltje en Jasmijn show is te zien in weekenden en vakanties. 

 

Teenage Slidepark Event: Summer Splash

Kom naar Summer Splash in Hellendoorn op vrijdag 21 juli 2017! Het coolste Slidepark Event voor 12+. De gaafste slides, coole muziek en de lekkerste cocktails. De start van jouw zomer die we officieel aftrappen in het outdoor Aquaventura Slidepark. Zorg dat je erbij bent van 20.00 - 23.00 uur! En vergeet je zwembroek of bikini niet...

 
Image

 

Zinderende Zomeravonden

Op woensdag 26 juli, 2, 9 en 16 augustus 2017 kunt u extra lang genieten van Avonturenpark Hellendoorn! Het park is dan geopend tot 22.00 uur.


High Dive Stuntshow

De pret kan dit seizoen niet op in Avonturenpark   Hellendoorn. Vanaf zaterdag 8 juli t/m 3 september 2017 is de High Dive Stuntshow terug met een spectaculaire zomershow.  Duik in de wereld van avonturiers,  ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. De High Dive Stuntshow is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durf jij het aan?


 

Heksendoorn

Houdt u van griezelen? Dan kunt u in Avonturenpark Hellendoorn uw lol op, want van 7 oktober t/m 29 oktober is het Heksendoorn! Halloween voor families!


Screams

Vrijdagavond 13 oktober verandert het gezellige pretpark in een doodeng, donker en mistig park. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Diverse scare-zones, tientallen griezels en horrorkarakters.. Ze zijn overal. Ook in de heftige attracties lijk je niet veilig te zijn. Want het personeel is deze avond getroffen door iets raars, ze zien er anders uit en gedragen zich niet zoals normaal.. De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. Kom maar langs.. als je durft!

 
Image

Screams - 13 oktober 2017