Zoover

Zin in een dagje uit naar het leukste attractiepark in de buurt? Avonturenpark Hellendoorn is een echt attractiepark met 30 attracties. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. Dit jaar is het attractiepark geopend van 27 maart t/m 30 oktober 2016. 

Avonturenpark Hellendoorn viert dit seizoen feest! Het attractiepark bestaat 80 jaar. Speciaal voor dit jaar komen er veel historische momenten terug. Een nieuwe zomershow en natuurlijk zijn Kareltje en Jasmijn ook niet te missen in ons jubileum jaar. Zoals elk jaar zijn wij extra lang geopend tijdens de Zinderende Zomeravonden en kunt u griezelen tijdens Heksendoorn. 

De ruim 30 attracties en het spetterende Aquaventura Slidepark zorgen ervoor dat u ook in seizoen 2016 weer een onvergetelijke dag kunt beleven in attractiepark Hellendoorn. 

 
Image

80 jaar!


Image

Attractiepark

 

Ontdek het attractiepark via onze interactieve plattegrond, bekijk onze 30 attracties en shows en bleef een onbezorgd dagje uit met de kinderen in het leukste attractiepark van Nederland.

Deze zomer in het attractiepark de "High Dive Stuntshow". Spectaculaire sprongen vanuit masten en spannende stunts met trampolines. De stuntshow is terug in attractiepark Hellendoorn. Dit maal sensationeler dan ooit. Mis het niet!  


In de zomer kunt u naast het attractiepark ook genieten in Aquaventura Slidepark. Het slidepark is ideaal om af te koelen tussen de activiteiten door. Met 11 waterglijbanen en een waterspeelplek sluit het outdoor Slidepark mooi aan bij het avotnuurlijke attractiepark. 

 
Image

Aquaventura Slidepark


Image

Entreekaartjes

 

Ook zo'n zin gekregen in een heerlijk dagje uit voor de hele familie in ons attractiepark? Kijk snel op onze openingskalender of wij geopend zijn en plan uw reis via de routeplanner. Kaartjes kunt u bestellen via de knop hieronder. Tot snel in Hellendoorn!

Bestel nu je online tickets


Wilt u onbeperkt genieten van het attractiepark. Dat kan! Vanaf slechts €57,50 heeft u een abonnement voor Avonturenpark Hellendoorn. U kunt onbeperkt genieten van de leukste avonturen in het attractiepark en u krijgt korting op de entree voor andere parken (bijvoorbeeld Julianatoren, de Apenheul of Wildlands). Klik hier voor meer informatie over de abonnementen.